Πουλούσαν προστασία ακόμα και σε ιδιοκτήτες περιπτέρων!

Αδίστακτοι «μπράβοι» πουλούσαν προστασία σε περισσότερους από 50 ιδιοκτήτες καταστημάτων στην Αττική, κυρίως νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, μπαρ, καφετέριες, καντίνες ακόμη και σε περίπτερα!

Δύο συμμορίες «νονών» της νύχτας οι οποίες συνεργάζονταν, εκβίαζαν τα θύματά τους και εάν εκείνα δεν υπέκυπταν, τότε έστελναν «φουσκωτούς» οι οποίοι τους απειλούσαν! Οι αστυνομικοί της ασφάλειας έχουν κάνει μέχρι στιγμής 15 προσαγωγές «μπράβων» και έχουν πραγματοποιήσει έρευνες στη Νέα Μάκρη, στον Γέρακα αλλά και στην

Αθήνα, όπου στα σπίτια τους βρήκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, όπλα αλλά και μικροποσότητες ναρκωτικών. Ανάμεσα στους προσαχθέντες είναι και δύο αδέλφια, τα οποία είχαν αναφερθεί στην διπλή δολοφονία και απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Νικολαΐδη και της φίλης του Σούλας Καλαθάκη το 1997.

«Μίλησαν» οι «κοριοί» της ΕΥΠ

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τα μέλη των δύο συμμοριών εκβιαστών, μετά από παρακολούθηση των τηλεφωνικών τους συνομιλιών από τον «κοριό» της ΕΥΠ, αλλά και από καταγγελίες θυμάτων τους, οι οποίες όμως δεν έχει διευκρινιστεί εάν είναι επώνυμες... Ο φόβος άλλωστε σε τέτοιες υποθέσεις κρατάει τα στόματα κλειστά... Τις επόμενες ώρες αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την ασφάλεια Αττικής.

Διαβάστε επίσης: Αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη μπράβων καταστημάτων

Keywords
Τυχαία Θέματα