Πονοκέφαλοι στο Μαξίμου λόγω Κεφαλογιάννη

Άνω κάτω κατάφερε να κάνει τη ΝΔ μέσα σε λίγες ώρες ο Γραμματέας της

Εγκεφαλικό πρέπει να έπαθαν στο Μέγαρο Μαξίμου με τα καμώματα του Μανώλη Κεφαλογιάννη προχθές στην ψηφοφορία για το αίτημα άρσης της ασυλίας του Η.Κασιδιάρη.

Την ώρα που ο πρωθυπουργός κατακεραύνωνε τη βία των άκρων σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ, ο βουλευτής

Ηρακλείου αρνήθηκε να δώσει τη συγκατάθεση του με την ψήφο του στην παραπομπή σε δίκη του Κασιδιάρη. Μάλιστα, το θέμα δεν έληξε εκεί, καθώς χθες ο κ.Κεφαλογιάννης το έριχνε στην πλάκα με όσους τον ρωτούσαν αν προτίθεται να παραιτηθεί, ενθυμούμενος ακόμα και τον σκληρό του Πειθαρχικού του ΠΑΣΟΚ των 80's, Παγουρόπουλο.

Οι πρώτες αντιδράσεις για τη στάση του Κεφαλογιάννη πάντως πίεζαν για αποπομπή του για το αξίωμα, ωστόσο το γεγονός πως η θητεία του λήγει σε δύο μήνες συνέβαλε καθοριστικά στο να μη δοθεί συνέχεια επισήμως.

Ανεπισήμως πάντως η διαδικασία αντικατάστασης του έχει ξεκινήσει, με τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ανδρέα Παπαμιμίκο να θεωρείται ακλόνητο φαβορί, καθώς ο νεαρός απερχόμενος πρόεδρος της γαλάζιας νεολαίας θεωρείται "παιδί του Αντώνη Σαμαρά" και στέλεχος με οργανωτικές ικανότητες γεγονός πως φαίνεται πως εκτίμησε ο πρωθυπουργός.

Keywords
Τυχαία Θέματα