Ξεκίνησε η μάχη της διαδοχής στην ΟΝΝΕΔ

Παρασκήνιο στη γαλάζια νεολαία για την επόμενη μέρα

Τον αντικαταστάτη του Ανδρέα Παπαμιμίκου, ο οποίος ολοκληρώνει επιτυχημένα τη θητεία του μετά από 3 χρόνια, αναζητά το Μέγαρο Μαξίμου. Οι συνεχόμενες αναφορές του πρωθυπουργού στο επιτυχημένο παράδειγμα της ΟΝΝΕΔ και την ανάγκη μεταλαμπάδευσης της φιλοσοφίας της στο κόμμα, δείχνουν την πρόθεση των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας να επενδύσουν στη νέα γενιά, η οποία το τελευταίο διάστημα

ήταν και το μοναδικό ενεργό κύτταρο της λεωφόρου Συγγρού.

Για την επόμενη μέρα στην ΟΝΝΕΔ έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους ο οικονομολόγος Σάκης Ιωαννίδης ο οποίος είναι το φαβορί έχοντας τη στήριξη των Πανεπιστημίων και των ΤΕΙ αλλά ο οποίος όπως όλα δείχνουν, προωθείται και από το Μέγαρο Μαξίμου. Έτερος διεκδικητής είναι ο γεωλόγος Ανδρέας Τσώκος ο οποίος έχει ξεδιπλώσει ήδη μία πολιτική πλατφόρμα και στηρίζεται από τους Μ.Βορίδη, Ά.Σπηλιωτόπουλο και Ν.Μηταράκη, ενώ τρίτη υποψηφιότητα ενδεχομένως να είναι αυτή του Γιώργου Ασημακόπουλου, ο οποίος πάντως διατηρεί ισχνή δυναμική και θεωρείται απίθανο να προχωρήσει.

Από το Μέγαρο Μαξίμου πάντως πιέζουν ήδη αρκετά για μείωση των υποψηφίων, προκειμένου να αποφευχθούν οι εντάσεις και να συνεχίζει η οργάνωση την επιτυχημένη πορεία των τελευταίων χρόνων.

Keywords
Τυχαία Θέματα