Παναθηναϊκός: Πρώτα ο Κολοσσός, μετά ο… τελικός

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων τον Κολοσσό Ρόδου (19:45, ΔΤ) και θέλει να κάνει ένα καλό.. ζέσταμα πριν από την σπουδαία αναμέτρηση κόντρα στη Μάλαγα.

Οι υποχρεώσεις «τρέχουν» για τον Παναθηναϊκό με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη και τους παίκτες του να μην έχουν την πολυτέλεια για να σταθούν… περαιτέρω στα όσα έγιναν επι καταλανικού εδάφους. Ο Παναθηναϊκός για 30 λεπτά στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» δεν εμφανίστηκε, ουσιαστικά και το πλήρωσε με μια βαριά ήττα από την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ.

Τα πεπραγμένα της Ισπανίας αναλύθηκαν λεπτομερώς στην χθεσινή προπόνηση της ομάδας στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, με τους «πράσινου» να κοιτάνε μπροστά και πριν ασχοληθούν αποκλειστικά με την Μάλαγα να πρέπει να… βγάλουν μία ακόμα υποχρέωση. Οι πρωταθλητές απόψε αντιμετωπίζουν τον Κολοσσό Ρόδου στο ΟΑΚΑ για την Α1 και θέλουν να προσθέσουν μία ακόμα νίκη στο ενεργητικό τους και να διατηρήσουν την μεγάλη διαφορά από τους διώκτες τους στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος.

Για ένα ακόμα ματς ο Φράγκι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και αναμένεται και σε αυτήν την αναμέτρηση του ελληνικού πρωταθλήματος να δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής και ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έχουν πατήσει πολύ παρκέ. Την ίδια ώρα ο Έλληνας προπονητής είναι πολύ πιθανό να δοκιμάσει και συγκεκριμένες ιδέες που έχει στο μυαλό του για την αναμέτρηση-τελικό της ερχόμενης Πέμπτης κόντρα στην Ουνικάχα Μάλαγα. Μια αναμέτρηση που αν κυλήσει νικηφόρα για το «τριφύλλι» θα του δώσει το εισιτήριο για τους «8» της Euroleague.

Πηγή: Οnsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα