Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Ζήτησαν κι άλλα εισιτήρια!

Κοινή επιστολή σε Αστυνομία και ΕΠΟ από τις ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, προκειμένου να δοθούν στις δυο ομάδες περισσότερα εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου το Σάββατο.

Τα 21.300 που έχουν πάρει αμφότεροι φαίνεται πως είναι λίγα για τις ανάγκες των οπαδών τους. Παναθηναϊκός

και ΠΑΟΚ μετά από συνεννόηση των διοικήσεών τους, έστειλαν κοινή επιστολή σε ΕΠΟ και Αστυνομία, ζητώντας κάποιες διευκολύνσεις έτσι ώστε να ανέβει ο αριθμός των εισιτηρίων που δικαιούνται στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ο οποίος θα γίνει το Σάββατο στο ΟΑΚΑ στις 20:00.

Συγκεκριμένα, οι δυο ΠΑΕ ζήτησαν να εκδοθούν τα περιορισμένης ορατότητας εισιτήρια στις θύρες που αντιστοιχούν σε κάθε ομάδα (οι πέντε τελευταίες σειρές). Ζήτησαν επίσης άλλες 50 vip προσκλήσεις και από 150 για τις θύρες 23 (ΠΑΟΚ) και 29 (Παναθηναϊκός).

Επιπλέον, από 500 ακόμα εισιτήρια στις θύρες 23 και 29, ενώ μετά από συνεννόηση με την αστυνομία έγινε αίτημα να αναθεωρηθεί η σχετική απόφαση και να διατεθεί η 24 για τον ΠΑΟΚ και η 33 για τον Παναθηναϊκό. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, οι δυο ΠΑΕ ζήτησαν τουλάχιστον να τους δοθεί από ένα κομμάτι των συγκεκριμένων θυρών.

Πηγή: onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα