Πάσχα στην Τανζανία για το πλήρωμα της φρεγάτας «ΨΑΡΑ»

Στο μακρυνό και με καλοκαιρινό καιρό Dar-El-Salaam της Τανζανίας στην Ανατολική Αφρική έκανε το Πάσχα και την Ανάσταση το πλήρωμα της φρεγάτας «ΨΑΡΑ», η οποία ως γνωστόν εκπροσωπεί την Ελλάδα και το Πολεμικό μας Ναυτικό στην επιχείρηση της ΕΕ για την πάταξη της πειρατείας στην περιοχή και στο Κέρας της Αφρικής.

Μάλιστα για τον σκοπό αυτό επισκέφτηκε τη

φρεγάτα ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ειρηνουπόλεως και Σεϋχελλών Νήσων κ.κ.Δημήτριος, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγγελο της Μητροπόλεως π.Φώτιο και μέλη της Ελληνικής κοινότητος Τανζανίας. Στη διάρκεια της επισκέψεώς του τελέστηκε Αγιασμός στο ελικοδρόμιο της φρεγάτας που τον παρακολούθησε όλο το πλήρωμα, ξενάγηση στους χώρους του πλοίου και συζήτηση με μέλη του πληρώματος.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των «αναμνηστικών» που στο πλαίσιο της πατροπαράδοτης πολύ υψηλής φιλοξενίας που προσφέρει στους επισκέπτες των πλοίων του το Πολεμικό Ναυτικό, ο κυβερνήτης της φρεγάτας «ΨΑΡΑ» Αντιπλοίαρχος Χρήστου ΠΝ πρόσφερε – μεταξύ των άλλων – στον Μητροπολίτη μία μεγάλη Ελληνική Σημαία του πλοίου για να υψωθεί στο κοντάρι της Μητροπόλεως δίπλα στη Σημαία της τανζανίας, ως ελέχθη χαρακτηριστικώς.

«Δώρα» με ξεχωριστή σημασία!

Λ.Σ.Μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα