Παναθηναϊκός: Ουρές στη Λεωφόρο για τα εισιτήρια με Μπαρτσελόνα

Τρέλα επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού οι οποίοι από το πρωί έχουν σχηματίσει ουρές στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας για να.. κλείσουν θέση για την Μπαρτσελόνα –Κυκλοφόρησαν και τα εισιτήρια της Πέμπτης.

Ο Παναθηναϊκός έκανε και πάλι

το… θαύμα του και όλοι οι φίλοι του μπάσκετ ανα τον κόσμο έκαναν τον… σταυρό τους. Τι κι αν οι «Φωστήρες» τον είχαν τελειωμένο…

Ο Πεδουλάκης, ο Διαμαντίδης και οι υπόλοιποι «πράσινοι» έκαναν το… καθήκον που τους «αναγκάζει» η πράσινη φανέλα και μετά το «διπλό» στην Βαρκελώνη πήραν στα χέρια τους το πλεονέκτημα της έδρας στην σειρά με την Μπαρτσελόνα.

Το πλεονέκτημα της έδρας που όταν μιλάμε για… ΟΑΚΑ, μπορεί από μόνο του να δώσει την πρόκριση. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού και αυτήν την φορά μπορεί να αποδειχθεί καταλυτικός και να βάλει κάτι περισσότερο από ένα απλό.. λιθαράκι σε μία ακόμα πρόκριση σε Final-4.

Ήδη ο κόσμος του «τριφυλλιού» ζει στον… κόσμο του. Στον... κόσμο του αγώνα της Τρίτης με την Μπαρτσελόνα και έχει σχηματίσει και πάλι απίστευτες ουρές έξω από την Θύρα 10 της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Η «τρέλα», η «δίψα» και των πάθος των φιλάθλων του Παναθηναϊκού που θα βρεθούν στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων είναι τα στοιχεία που θα δώσουν στον «Άρτζι» και τους «πράσινους» την ώθηση που χρειάζονται.

Αν και στο μυαλό των ανθρώπων του Παναθηναϊκού βρίσκεται μόνο ο αγώνας της Τρίτης, η ΚΑΕ ενημέρωσε τον κόσμο της ομάδας πως πλέον διατίθενται και τα εισιτήρια του τέταρτου προημιτελικού, την Πέμπτη 18 Απριλίου. Τόσο από την Θύρα 10 της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, όσο και από το www.paobc.gr.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες στο www.onsports.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα