ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Το «Θέατρο των Ονείρων» μπορεί να γεννήσει εφιάλτες...

Με επιτυχία στέφθηκε άλλη μια πρόταση μας χθες, αφού η Τσέλσι με την Γαλατάσαραι έμειναν στο 2-0 και εμείς πληρωθήκαμε ακόμη ένα παιχνίδι.

Στα σημερινά, η μεγάλη ώρα του Ολυμπιακού για την πρόκριση στους 8 έφτασε και ο ενθουσιασμός είναι διάχυτος από παντού. Ωστόσο τα πράγματα δεν θεωρώ πως θα είναι τόσο εύκολα για την ομάδα του Μίτσελ. Όσο δύσκολη περίοδο και αν διανύει η Γιουνάιτεντ, είναι μια ομάδα με τεράστια ιστορία και τα πράγματα στο ποδόσφαιρο δεν αργούν να ανατραπούν. Από πλευράς μας, στοιχηματικά

έχει αξία ο άσος από ημίχρονο που πληρώνει στο 1.85, όπως και το 4-6 γκολ. Γενικότερο προβλέπω ένα ματς ροντέο που θα ανοίξει από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Όσοι παίζουν διαδικτυακό στοίχημα, ας ρίξουν και μια ματιά στην πρόκριση της Μάντσεστερ που πληρώνει στο 2.80.

Τέλος, για το Κύπελλο Ελλάδας. δύσκολο έργο αναμένεται να έχει και ο Παναθηναϊκός στην έδρα του ΟΦΗ. Οι πράσινοι είναι αναμφισβήτητα καλύτερη ομάδα, ωστόσο κατά την προσωπική μου άποψη θα προσπαθήσουν να πάρουν τουλάχιστον την ισοπαλία για να πάνε με ελπίδες στον επαναληπτικό της Αθήνας.

Η πρότασή μας
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ολυμπιακός (1 ημίχρονο) 1.85 - (4-6 γκολ) 2.50
ΟΦΗ - Παναθηναϊκός (x) 3.40

Keywords
Τυχαία Θέματα