ΟΤΕ: διαγωνισμός για το Διαδίκτυο των Πραγμάτων

13:46 3/4/2015 - Πηγή: NewsBomb
Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα διαγωνισμό που απευθύνεται σε ελληνικές επιχειρήσεις που ασχολούνται με το χώρο του αποκαλούμενου Διαδικτύου των Πραγμάτων (Internet…

Ο νέος διαγωνισμός με την επωνυμία “Business IT Excellence” θα βραβεύσει τις καλύτερες προτάσεις για λύσεις και προϊόντα γύρω από το Διαδίκτυο των Πραγμάτων. H διαφημιστική προβολή έχει προϋπολογισμό 30.000 ευρώ, προβλέπει συνεργασία με τον ΟΤΕ ή την Cosmote,

αλλά και την ευκαιρία οι νικητές να λανσάρουν τη λύση τους σε 7 ακόμη ευρωπαϊκές χώρες.

Ο διαγωνισμός ξεκινάει στις 20 Απριλίου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν το email τους στο www.businessitexcellence.gr για να λάβουν ολοκληρωμένη ενημέρωση, όταν ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής συμμετοχών.

Το Internet of Things αναφέρεται σε λύσεις και προϊόντα που επιτρέπουν τη διασύνδεση μεταξύ κάθε είδους συσκευών και μηχανών και αποτελεί μία από τις βασικές τάσεις στην παγκόσμια αγορά των ψηφιακών επικοινωνιών.

΄Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, ο OTE και η Cosmote μέσω των τεχνολογικά προηγμένων υποδομών τους, προσφέρουν συνδεσιμότητα και προηγμένες λύσεις στον τομέα του Internet of Things, συμβάλλοντας σημαντικά στην αύξηση της παραγωγικότητας των επιχειρήσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα