Ώρες αγωνίας για ηλικιωμένη στη Σύρο

Σε απίστευτη περιπέτεια έβαλε μία 54χρονη από τη Σύρο τους συγγενείς της, όταν εκείνη χάθηκε στην περιοχή του Μάννα και για 24 περίπου ώρες δεν είχε δώσει σημάδια ζωής.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης, όταν μετά από διαφωνία που είχε με συγγενικό της πρόσωπο, η 54χρονη επιβιβάστηκε στο μοτοποδήλατό της και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Δεν έδωσε σημάδια ζωής κατά τη διάρκεια της νύχτας και το πρωί της Πέμπτης, οι συγγενείς της ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία κινητοποιήθηκε και ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό της, παρότι δεν είχαν

περάσει 48ωρες ώστε το περιστατικό να θεωρείται εξαφάνιση.

Τελικά, η 54χρονη η οποία είναι μητέρα ενός παιδιού και σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, βρέθηκε περίπου στις 8 το βράδυ της Πέμπτης.

Εντοπίστηκε στην περιοχή του Μέγα Γιαλού, κοντά στη μικρή προβλήματα που βρίσκεται στην παραλία, με μαρτυρίες να αναφέρουν ότι σε αυτό το σημείο βρισκόταν καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Φήμες που ανέφεραν ότι η 54χρονη αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, ωστόσο δεν επιβεβαιώνονται καθώς δεν υπήρξε στο σώμα της κανένα σημάδι που να αποδεικνύει κάτι τέτοιο.

Αμέσως μετά τον εντοπισμό της μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Σύρου για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να επιστρέψει στη συνέχεια στο σπίτι της και να λάβει τέλος η περιπέτειά της.

Keywords
Τυχαία Θέματα