Όλα τα πρωτοσέλιδα με ένα κλικ

Πρωτοσέλιδος βασικός τίτλος:

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Βουλή για κλάματα!".

Η εφημερίδα γράφει "κατώτερο των περιστάσεων το πολιτικό σύστημα την ώρα που η απελπισμένη κοινωνία διψάει για θετικά πρότυπα".

ΕΘΝΟΣ: "Αγριο παζάρι με την τρόικα για όλα".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "σε διελκυστίνδα εξελίσσεται η διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με την τρόικα. Οι δανειστές αφήνουν μικρά περιθώρια για σύγκλιση, με αποτέλεσμα την παράταση των εξαντλητικών συζητήσεων.

Στο θέμα των πλειστηριασμών οι συζητήσεις περιστρέφονται γύρω από τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις. Από την απέναντι όχθη εκφράζεται εμμονή για χαμηλά όρια εισοδήματος".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Πανέλληνες= Μαρμαρωμένος Βασιλιάς + Ρώσικη Αρκούδα!".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "απίστευτη πρόκληση των Τούρκων: Οριστικά το 2014 η Αγία Σοφία Κωνσταντινούπολης ξαναγίνεται τζαμί".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "«Θύελλα» με το e-mail της τρόικας για τις συντάξεις".

Η εφημερίδα γράφει "το οικονομικό επιτελείο δεν διέψευσε την ύπαρξη του e-mail με το ακραίο σενάριο των δανειστών για «φραγή» στην έκδοση νέων συντάξεων το 2014. Ούτε λέξη για την «ταμπακέρα» και από τον Βρούτση".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Δεν έχω δουλειά δεν πληρώνω".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "η κορύφωση της ανεργίας στο 27,4%, σε ένα μήνα τουριστικό όπως ο Σεπτέμβριος, και το επίπεδο-ρεκόρ του περίπου 60% των μη απασχολουμένων Ελλήνων παραγωγικής ηλικίας σε περίοδο υποτιθέμενης εξόδου της χώρας από την ύφεση, έρχονται να καταδείξουν το μέγεθος της οικονομικής κρίσης και το μέγα σφάλμα της πολιτικής των Μνημονίων".

ΕΣΤΙΑ: "Πολιτική πανστρατιά για την ανεργία".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "χθες η «Εστία» αναδημοσίευσε το κύριο άρθρο της 11ης Δεκεμβρίου 1933, με τίτλο «Το πρόβλημα της ανεργίας». Ηταν και τότε η ανεργία πολύ υψηλή, ως αποτέλεσμα της παγκοσμίου οικονομικής κρίσεως".

Η ΑΥΓΗ: "Θέρμανση και ρεύμα για όλα τα νοικοκυριά".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ για άμεση αντιμετώπιση των στοιχειωδών αναγκών των νοικοκυριών σε θέρμανση και ηλεκτρικό ρεύμα τη στιγμή που η κυβέρνηση υπεκφεύγει μεταθέτοντας την ευθύνη σε Αυτοδιοίκηση και ΔΕΗ".

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: "Κλείνουν 1.676 σχολεία!".

Η εφημερίδα υποστηρίζει "την κατάργηση των λεγόμενων «ολιγομελών τμημάτων», την υποχρεωτική μετακίνηση των μαθητών σε άλλα σχολεία και το συνολικό κλείσιμο των αποψιλωμένων πλέον ΕΠΑΛ δρομολογεί η κυβέρνηση, οδηγώντας εκτός τεχνικής εκπαίδευσης μαθητές, κυρίως από υποβαθμισμένες περιοχές".

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "18.000 αιτήσεις για 390 θέσεις".

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "η δραματική κατάσταση που επικρατεί στην αγορά εργασίας, με τα υψηλά ποσοστά ανεργίας ειδικά μεταξύ των νέων, αντανακλάται στο πλήθος των ανθρώπων που διεκδικούν μια θέση στον ΟΤΕ".

Ο ΛΟΓΟΣ: "Αγώνας δρόμου για τα προαπαιτούμενα".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "η φορολογία ακινήτων απασχόλησε τη σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης με την τρόικα με τα στελέχη του ΔΝΤ, της ΕΕ και της ΕΚΤ να ενημερώνονται για θέματα για τα οποία είχαν ζητήσει διευκρινίσεις".

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Να παρθούν μέτρα ανακούφισης των λαϊκών νοικοκυριών".

Η εφημερίδα αναφέρει ότι "για να υπάρξει πραγματική ανακούφιση των λαϊκών νοικοκυριών χρειάζεται άμεσα να υπάρξει δραστική μείωση των τιμολογίων της ΔΕΗ, να καταργηθούν οι φόροι που υπάρχουν στα τιμολόγια, να μην υπάρξει καμιά διακοπή ρεύματος, να υπάρξει άμεση επανασύνδεση, όπου έχει συμβεί αυτό μέχρι σήμερα, για τις λαϊκές οικογένειες, για τους ανθρώπους που δεν έχουν να πληρώσουν".

ΤΑ ΝΕΑ: "Δουλειά σε 75.000 άνεργους νέους".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "τετράμηνη ανάσα σε 75.000 άνεργους νέους - και συνολική αμοιβή 3.700 ευρώ - αναμένεται να δώσει το πρόγραμμα του υπουργείου Εργασίας για πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα που θα εφαρμοστεί από το 2014".

Το ΠΟΝΤΙΚΙ: "Κίνημα - μπλόκο στα «κοράκια»".

Η εφημερίδα γράφει "130.000 υπογράφουν και ζητούν: Τριετή αναστολή χωρίς όρους - Αντιμετώπιση των «κόκκινων δανείων» σε βάθος χρόνου. Πού μπορείτε να απευθύνεστε για πληροφορίες και συμπαράσταση".

Kontranews:"Σαρώνει την Ιταλία το Κίνημα της «τσουγκράνας»".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "το κίνημα της «τσουγκράνας» σαρώνει την Ιταλία και σηματοδοτεί την αρχή της αντίστασης των λαών της νότιας Ευρώπης ενάντια στη γερμανική οικονομική κατοχή".

NEWSBOMB: "Ταξιδάκι 8.000 ευρώ στις Σεϋχέλλες για τον εκτελεστικό διοικητή του ΕΚΑΒ".

Η εφημερίδα γράφει "ποιο διορισμένο στέλεχος του δημόσιου τομέα θα μπορούσε να ταξιδέψει εν μέσω κρίσης και ύφεσης για Ντουμπάι και μετά για Σεϋχέλλες και να μείνει σε σουίτα 3.840 ευρώ;".

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Διπλό πλήγμα στο Χ.Α.".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "άδικη και αναποτελεσματική εκτιμάται η διπλή φορολόγηση που θα επιβληθεί στις χρηματιστηριακές συναλλαγές από τις αρχές του έτους, με εξακολούθηση της ισχύος του φόρου επί των πωλήσεων 2,2% και επιβολή φόρου υπεραξίας 15%".

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Επιστροφή πλειστηριασμών με ειδική αναβολή ενός έτους".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "με σύμπτωση απόψεων ως προς τη διατήρηση ενός μεταβατικού σταδίου διάρκειας ενός έτους, το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης και η τρόικα φαίνεται να προσεγγίζουν οριστικά την επίτευξη συμφωνίας για την άρση της αναστολής των πλειστηριασμών από την 1η Ιανουαρίου 2014".

Keywords
πρωτοσελιδα, ελευθερη ωρα, η εφημεριδα, διακοπη ρευματος, τα νεα, το ποντικι, δημοκρατια, βουλη, αγριο, τροικα, ωρα, ελευθεροτυπια, εστια, αυγη, συριζα, ηλεκτρικος, δεη, εφημεριδα, σχολεια, επαλ, καθημερινη, οτε, ΔΝΤ, ΕΚΤ, διευκρινίσεις, ριζοσπαστησ, φοροι, ποντικι, newsbomb, εκαβ, ναυτεμπορικη, σταση εργασιας, εφημεριδα δημοκρατια, παραταση φορολογικων δηλωσεων, θεματα πανελληνιων, διακοπες ρευματος, δεη διακοπες ρευματος, διακοπες δεη, νεα κυβερνηση, αποτελεσματα πανελληνιων 2012, φορολογια 2013, κοινωνια, αυτοδιοικηση, αυγη, δουλεια, επαλ, θεμα, ιταλια, καθημερινη, μεγα, ναυτεμπορικη, ντουμπαι, προγραμμα, υφεση, ωρα, mail, αγια σοφια, αγορα, αγορα εργασιας, αρθρο, αιτησεις, ανεργια, δωσει, ευρω, εμμονη, ερχονται, ευθυνη, εφημεριδα, κυβερνηση, μειωση, μπλοκο, μπορειτε, ορια, οχθη, παζαρι, ποντικι, ρεκορ, ρευμα, σεναριο, σουιτα, σοφια, τιτλος, υψηλη, φορολογια, μεινει, πληροφοριες, θεματα, θερμανση, θετικα
Τυχαία Θέματα