Οι εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ στα πρωτοσέλιδα

Οι εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη του νέου προέδρου του Κινήματος, η έκθεση της Κομισιόν για την υλοποίηση του δεύτερου προγράμματος στήριξης της Ελλάδας και οι φορολογικές αλλαγές στις φετινές δηλώσεις φόρου εισοδήματος είναι τα θέματα που κυριαρχούν στις σημερινές εφημερίδες.

Πρωτοσέλιδος βασικός τίτλος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Αντί για σύνταξη

θα τους δίνουν... φιλοδώρημα!".

Η εφημερίδα γράφει ότι "σκιώδεις μειώσεις έως και 42% στις επικουρικές συντάξεις του ΙΚΑ κρύβει η διάταξη που μπήκε στο νόμο για τις ενοποιήσεις των επικουρικών ταμείων με την οποία από την 1η Ιουλίου του 2012, για την επικουρική σύνταξη θα απαιτούνται τόσα ένσημα όσα και για την κύρια σύνταξη".

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Περνάει στην επίθεση ο Αντ. Σαμαράς".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "με σκληρά διλήμματα προς τους ψηφοφόρους και με ασφυκτικές πιέσεις προς την πλευρά των κομμάτων διαμαρτυρίας του κεντροδεξιού χώρου, πρωτίστως την αντι-μνημονιακή κίνηση Καμένου αλλά και τον ΛΑ.Ο.Σ. ο Αντ. Σαμαράς θα επιδιώξει τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση γύρω από τη ΝΔ απέναντι στο «συστημικό ΠΑΣΟΚ»".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Αννα Αντουανέτα".

Η εφημερίδα γράφει ότι "την ημέρα που αποχωρούσε από το υπουργείο Παιδείας υπέγραψε απόφαση για 16 προσλήψεις συμβασιούχων έργου για 6 μήνες και με εργασία εξ αποστάσεως με μισθούς από 1.100 έως 4.500 ευρώ. Χθες η κυρία Διαμαντοπούλου (που μετακόμισε στο Ανάπτυξης) δήλωσε ότι θα... πατάξει χωρίς έλεος τη διαφθορά".

ΕΘΝΟΣ: "Ραντεβού στις κάλπες για νέα σελίδα".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "μια νέα σελίδα σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο ανοίγει αύριο για το ΠΑΣΟΚ με την εκλογή του Ευ. Βενιζέλου στην ηγεσία του Κινήματος. Τα στοιχήματα για τον νέο πρόεδρο και το ΠΑΣΟΚ, με πρώτο τη συμμετοχή στην ψηφοφορία και στη συνέχεια την ανασυγκρότηση και τη μάχη των εθνικών εκλογών είναι δύσκολα".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Ο Πέμπτος Αγγελος σαλπίζει... Πόλεμος για τα πετρέλαια στη Μέση Ανατολή!!!".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον, από πολλές και διάφορες πλευρές, και πολλά τα όσα ακούσαμε σχετικά με τα δημοσιεύματα του ερευνητή κ. Ευσταθίου Θεοδόση, τα οποία έχουμε την ευθύνη να επιμελούμαστε".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Σήμερα Μορς για νέα μείωση μισθών".

Η εφημερίδα γράφει ότι "στη λήψη μέτρων για το 2013 και το 2014 συνολικού ύψους 5,5% του ΑΕΠ πριν από το καλοκαίρι αναφέρθηκε χθες ο επικεφαλής της Κομισιόν στην Τρόικα Ματίας Μορς, επισημαίνοντας, ωστόσο, ότι συμφωνεί με την άποψη του ΔΝΤ πως δεν πρέπει να επιβληθούν πρόσθετοι φόροι, αλλά να γίνει εξοικονόμηση δημόσιων δαπανών".

ΕΣΤΙΑ: "Προανάκρουσμα καταστροφής".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψη τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που βλέπουν το φως της δημοσιότητος. Αν όμως επιβεβαιωθούν κατά τις εκλογές, ο τόπος θα οδηγηθή σε ακυβερνησία. Αντί οι εκλογές να δώσουν λύσεις στα προβλήματα, θα τα περιπλέξουν ακόμη περισσότερο".

Η ΑΥΓΗ: "Νέος λογαριασμός μετά τις εκλογές".

Σύμφωνα με την ε

Keywords
εκλογες, ΠΑΣΟΚ, εκλογες 2012, πρωτοσελιδα, αδεσμευτοσ τυποσ, υπουργείο παιδείας, ελευθερη ωρα, μειωση μισθων, το φως, ελλαδα, ικα, αυριανη, αντ, σαμαρας, διλήμματα, νεα δημοκρατια, δημοκρατια, αννα, συμβασιουχοι, νέα, βενιζελος, συμμετοχή, ψηφοφορία, ωρα, αεπ, καλοκαιρι, τροικα, ΔΝΤ, φοροι, εστια, φως, αυγη, Αντωνης Σαμαρας, εφημεριδες, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , εκλογες 2010, εφημεριδα δημοκρατια, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, βουλευτικές εκλογές 2012, θεμα εκθεσης 2012, αλλαγη ωρας 2012, φορολογια 2013, εκλογες 2014, αποτελεσματα, αντ, αεπ, αυγη, εργασια, ηγεσια, υπουργείο παιδείας, φως, ωρα, ελεος, γινει, δηλωσεις, διλήμματα, ευρω, ευσταθιου, εκθεση, ενσημα, ευθυνη, εφημεριδα, κινηση, κυρια, ληψη, μηνες, μειωση, προβληματα, προσληψεις, συνεχεια, συνταξη, συμμετοχή, το φως, τιτλος, υλοποιηση, ψηφοφορία, ιδιαιτερα, υπουργειο, θεματα
Τυχαία Θέματα