Οι αλλαγές στις Πανελλήνιες και το PSI

12:04 2/2/2012 - Πηγή: NewsBomb

Ποια θέματα κυριαρχούν στο σημερινό Τύπο;

Οι καθοριστικές αποφάσεις που καλούνται να λάβουν οι πολιτικοί αρχηγοί που στηρίζουν την κυβέρνηση, οι διαπραγματεύσεις για PSI και νέα μέτρα και οι αλλαγές στις Πανελλαδικές εξετάσεις.
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Ενα εκατομμύριο εργαζόμενοι πληρώνονται με «μαύρα», χωρίς ένσημα!..".
Η εφημερίδα

γράφει ότι "θραύση κάνει η εισφοροδιαφυγή με περίπου 1 εκατ. εργαζόμενους να απασχολούνται στην γκρίζα ζώνη της αδήλωτης εργασίας χωρίς ένσημα, με μαύρες (και αφορολόγητες) αποδοχές και με μια τρύπα άνω των 6 δισ. ευρώ στο ΙΚΑ".

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Οικογενειοκρατία τέλος και στο ΠΑΣΟΚ".
Η εφημερίδα τονίζει ότι "η τυραννίδα της οικογενειοκρατίας στην πολιτική ζωή της Ελλάδας πλήττεται τώρα στο εσωκομματικό πεδίο του ΠΑΣΟΚ, με τον Παπανδρέου τελειωμένο μετά και την απόφαση να στηριχθεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος από τα κορυφαία στελέχη του κόμματος στην υπόθεση της διαδοχής και αναγκασμένο πλέον να εγκαταλείψει τη χώρα".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Τι έκανες στον... πόλεμο, Λουκά;".
Η εφημερίδα γράφει ότι "ο διορισμένος πρωθυπουργός, που έφυγε από την Αθήνα την περασμένη Κυριακή με εντολή να μεταβεί στη Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Ενωσης και να διαπραγματευτεί, φαίνεται ότι ξέχασε στην Ελλάδα τις κόκκινες γραμμές".

ΕΘΝΟΣ: "Αλλάζουν όλα στις Πανελλαδικές Εξετάσεις".
Η εφημερίδα τονίζει ότι "ριζικές αλλαγές στο σύστημα πρόσβασης σε ΑΕΙ, ΤΕΙ προωθεί το υπουργείο Παιδείας. Η ομάδα επιστημόνων που έχει συγκροτηθεί παρέδωσε στη Διακομματική επιτροπή τις προτάσεις της".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Και το όνομα της... Παναγίας απαλείφουν από τα σχολεία οι νεοεποχίτες!".
Η εφημερίδα σημειώνει "φανερό πλέον το Σχέδιο του Εχθρού!... Στόχος: Η πλήρης διάλυση Ελλάδας και Ορθοδοξίας! Ποιο το αναγκαίο Ανάχωμα στο πρόγραμμα καταστροφής του τόπου; Νέα μετάφραση της Βίβλου αφαιρεί το «Πατέρας» και «Υιός» για να μην... παρεξηγηθούν οι μουσουλμάνοι!".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Μπουρλότο στα Λύκεια με το νέο σύστημα εισαγωγής στα ΑΕΙ".
Η εφημερίδα γράφει ότι "μαραθώνιος εξετάσεων σε 30 μαθήματα που ξεκινά από την Α' και κορυφώνεται στη Γ' Λυκείου με κερδισμένα τα φροντιστήρια. Διπλή δοκιμασία στην τελευταία τάξη για απολυτήριο και εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο, που θα γίνονται την ίδια μέρα".

ΕΣΤΙΑ: "Ο υπαίτιος της ανεργίας".
Η εφημερίδα τονίζει ότι "η χώρα μας έφθασε να έχη τον δεύτερο υψηλότερο δείκτη ανεργίας στην Ευρώπη. Πρώτη είναι η Ισπανία με ποσοστό ανέργων 22,9% και δεύτερη η Ελλάς με ποσοστό 19,2%".

Η ΑΥΓΗ: "Εκτέλεση σε 5 ημέρες".
Σύμφωνα με την εφημερίδα "έως τη Δευτέρα, οπότε συνεδριάζει το Eurogroup, προσπαθεί η κυβέρνηση Παπαδήμου να ολοκληρώσει τη συμφωνία για το δεύτερο δάνειο, δηλαδή το «κούρεμα» των ομολόγων που κατέχουν ιδιώτες και τα μέτρα που θα περιληφθούν στη νέα δανειακή σύμβαση".

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Αυθαίρετα: όλη η διαδικασία για οικοδομικές παρεμβάσεις".
Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "υπουργική απόφαση ανοίγει το δρόμο για εργασίες σε αυθαίρετα π
Keywords
Τυχαία Θέματα