Ο Καμμένος, ο Άδωνις, η «κότα» και οι μηνύσεις

15:59 5/1/2014 - Πηγή: NewsBomb

Νέο επεισόδιο στην άγρια κόντρα που ξέσπασε χθες, μεταξύ του προέδρου των ΑΝΕΛ και του υπουργού Υγείας, με αφορμή την επιδότηση της οικίας του κ. Πάνου Καμμένου στην Ικαρία.

Η αρχή έγινε χθες, μέσα από τηλεοπτική εκπομπή, όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης, επικαλούμενος σχετικά δημοσιεύματα έκανε λόγο για επιδότηση που -σύμφωνα με τον ίδιο- έλαβε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων

για ακίνητο στην Ικαρία, ενώ η κόντρα συνεχίστηκε διαδικτυακά, μέσω tweets εκατέρωθεν.

Σήμερα, ο Πάνος Καμμένος εμφανίστηκε και πάλι σε τηλεοπτική εκπομπή, εξαπολύοντας επίθεση σε βάρος του υπουργού Υγείας και προειδοποιώντας πως θα προχωρήσει σε μηνύσεις. «Αυτή η επιχείρηση έχει κλείσει προ πενταετίας όταν σύμφωνα με το νόμο έληγε η υποχρεωτική διάρκεια λειτουργίας της», τόνισε.

Χαρακτήρισε μάλιστα τον κ. Γεωργιάδη «κότα» και έκανε λόγο για «φασιστοειδή του Σαμαρά».

«Το μόνο όπλο που έχω πλέον είναι η ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία για να κάνει όμως τη δουλειά της θα πρέπει η Βουλή να άρει την ασυλία. Αλλά όταν έρχεται η ώρα να αρθεί η ασυλία των κυρίων αυτών που πετάνε τη λάσπη παρακαλάνε δημόσια να μην αρθεί η ασυλία τους», ανέφερε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Με παρέμβασή του στην ίδια εκπομπή, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε: «ας αφήσει τα ότι δεν πήρε επιδότηση» για την οικία και «τα περί κότας τού τα επιστρέφω».

Τόνισε, τέλος, ότι ο ίδιος θα βρίσκεται στο δικαστήριο στις 16 Ιανουαρίου, οπότε και εκδικάζεται η αγωγή που του έχει κάνει ο κ. Καμμένος για την υπόθεση του σκάφους. «Θα είμαι εκεί να μιλήσω. Ελπίζω ο κ. Καμμένος που είναι γενναίος να είναι κι αυτός στο δικαστήριο και να μην κρυφθεί, όπως την τελευταία φορά», κατέληξε ο υπουργός Υγείας.

Διαβάστε επίσης:

Καμμένος: Τουριστική μονάδα της πεθεράς μου το σπίτι στην Ικαρία

Keywords
Τυχαία Θέματα