Μυστήριο ο σοβαρός τραυματισμός γυναίκας στην Κρήτη

Αναστάτωση προκλήθηκε στην περιοχή της Μεσαράς, στην Κρήτη, όταν μία γυναίκα εντοπίστηκε με το ποδήλατό της σοβαρά τραυματισμένη.

Την άτυχη γυναίκα βρήκαν οι διερχόμενη οδηγοί και οι περαστικοί στο χωριό Πετροκεφάλι του δήμου Φαιστού στις 14:00 περίπου μετά το μεσημέρι. Η γυναίκα δεν ήταν σε καλή κατάσταση ενώ όλα έδειχναν ότι κινούνταν με ποδήλατο όταν έπαθε το ατύχημα.

Αμέσως οι διερχόμενοι οδηγοί μετέφεραν τη γυναίκα στο Κέντρο Υγείας Μοιρών όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε πολύ σοβαρά τραύματα και

ήταν αδύνατο να κρατηθεί εκεί ή να τις παρασχεθούν απλά οι πρώτες βοήθειες.

Έτσι έχει ενημερωθεί το κέντρο και η γυναίκα μεταφέρεται αυτή την ώρα στο ΠΑΓΝΗ προκειμένου να γίνουν όλες οι απαιτούμενες εξετάσεις και να νοσηλευτεί.
Σύμφωνα με το prismanews, η Αστυνομία από την πλευρά της εξετάζει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε η γυναίκα χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για τροχαίο με εγκατάλειψη.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για τον τρίτο τραυματισμένο ποδηλάτη στην Κρήτη σε λιγότερο από 24 ώρες αφού χθες είχαν τραυματιστεί και δύο ακόμα άτομα στην περιοχή των Χανίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα