Με καρδιά πρωτοπόρου και ψυχή Αναστασάκου!

Ο Πανιώνιος προηγήθηκε στο Περιστέρι απειλώντας με την πρώτη του ήττα τον Ατρόμητο, όμως οι Περιστεριώτες έβγαλαν στο γήπεδο ψυχή και με ήρωα και σκόρερ τον Ηλία Αναστασάκο, ανέτρεψαν το σκορ μέσα σε τέσσερα λεπτά, επικράτησαν 2-1 και παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η παρουσία του Κώστα Μήτρογλου στο ρόστερ του Ατρομήτου και οι καλές του εμφανίσεις στα πρώτα ματς του πρωταθλήματος, κρατούσαν τον Ηλία Αναστασάκο συνεχώς

στον πάγκο μετά το ματς της 1ης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ. Μία φορά πάτησε χορτάρι για να ανατρέψει την κατάσταση ο πολύπειρος επιθετικός και απέδειξε μέσα σε τέσσερα λεπτά ότι η σχέση του με τα δίχτυα παραμένει αξιοζήλευτη.

Σε ένα ματς πριν την έναρξη του οποίου σημειώθηκαν μεγάλης έκτασης επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς των δύο ομάδων, ο καλά στημένος Πανιώνιος βρήκε δίχτυα στη δεύτερη ουσιαστικά του ευκαιρία, απείλησε τον Ατρόμητο με την πρώτη φετινή του ήττα, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν τις απαντήσεις. Με καρδιά πρωτοπόρων βρήκαν το κουράγιο να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ και σημείωσαν τη δεύτερη διαδοχική τους νίκη που τους διατηρεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα