Μαρτυρία - σοκ για τη Χρυσή Αυγή!

"Σήμερα είδα ράμματα στο κεφάλι ενός γνωστού μου Ρωσοπόντιου και τον ρώτησα τι του συνέβη. Η απάντηση ήταν απίστευτη... Συμμετείχε σε ένα ντου της Χ.Α σε ένα σπίτι όπου διέμεναν Πακιστανοί υπήκοοι στον... Ασπρόπυργο και κυριολεκτικά τους θέρισαν!

Το'παιξα ανήξερος-σχεδόν γοητευμένος- και άρχισα να τον ρωτάω τι γίνεται εκεί.

Όποιος λοιπόν συμμετέχει ενεργά σε τέτοιες επιχειρήσεις έχει πρώτα απ' ολα δωρεάν ρουχισμό(μπλουζάκια-παντελόνια-αρβύλες) της χ.α αλλά και εξοπλισμό(στιλέτα-ρόπαλα ακόμα και πιστόλια).

Επίσης

έχουν έκπτωση 40% σε συγκεκριμένα Σούπερ μάρκετ και 65% έκπτωση σε πρατήρια της nike και της addidas!!!

Φυσικά δεν τελειώνει εδώ...όποιος συμμετέχει σε επιχειρήσεις μετά τις 10 το βράδυ(οι οποίες μου άφησε να εννοηθεί οτι είναι δολοφονικές από τους σκληρούς πυρήνες) λαμβάνει ένα bonus το μήνα περί τα 500 ευρώ!!!

Οι επιθέσεις είναι πολύ καλά οργανωμένες με τσιλιαδόρους και σε συνεννόηση με τις αστυνομικές αρχές!!!

Στις επιχειρήσεις αυτές η πλειοψηφία που λαμβάνει μέρος είναι αλλοδαποί μετανάστες(Ρώσοι-Αλβανοί κ.α.)και οι"Έλληνες" που συμμετέχουν κάνουν χρήση κοκαΐνης η οποία κι αυτή είναι δωρεάν φυσικά... "ελα να δεις πως είναι..περνάμε πολύ ωραία...", μου είπε...

Πίσω απ' αυτή τη μάστιγα που ονομάζεται Χ.Α υπάρχουν όπως διαφαίνεται εύποροι μεγαλοκαταστηματάρχες και μεγαλοκαρχαρίες οι οποίοι πριμοδοτούν την οργάνωση αυτή με σκοπό άλλου είδους οφέλη ενώ οι θεσμοί και οι νόμοι του κράτους δεν ισχύουν γι' αυτούς αφού η αστυνομία τους προστατεύει πολύ καλά!!!

Μετανάστες για λίγα χρήματα χτυπούν και σκοτώνουν μετανάστες...Κραμερ εναντίον Κραμερ και η τρέλα αυτή που θα καταλήξει?

Όμως το χειρότερο είναι ότι όλοι εμείς τους παρακολουθούμε αποσβολωμένοι ενώ αυτοί γιγαντώνονται μέσα στην ελλειπή δημοκρατικής παιδείας αστική τάξη η οποία προκειμένου να διαφυλάξει τη περιουσία και την εκμετάλλευση της, αλλά και τα τόσα χρόνια ανοχής σ' ένα ατελείωτο πολιτικό αλισβερίσι τώρα εναποθέτει τις ελπίδες της στη βία, στην επιβολή, στην τρομοκρατία και τον φασισμό της εγκληματικής οργάνωσης που ονομάζεται Χ.Α.

Φεύγοντας μου ψυθίρισε: "ό,τι πρόβλημα έχεις πάρε με τηλέφωνο...."

πηγή:emea

Keywords
Τυχαία Θέματα