Λάμψη Ατρομήτου, έκλεισε την... Τούμπα του ΠΑΟΚ

«Τρομοκρατικό» χτύπημα από τους Περιστεριώτες, οι οποίοι νίκησαν το δικέφαλο με 1-0, τερμάτισαν τρίτοι στα Play Offs και πήραν το δεύτερο καλύτερο εισιτήριο του Europa, στέλνοντας τον ΠΑΟΚ στο δεύτερο προκριματικό γύρο...

Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα, «πατούσαν» καλύτερα και επέβαλλαν πλήρως τον ρυθμό τους, με το «συγκρότημα» του Λάζλο Μπόλονι

να αδυνατεί να βρει τα πατήματά του, απόρροια και των πολλών νέων προσώπων στην αρχική ενδεκάδα.

Μάλιστα, οι «κυανόλευκοι» του Περιστερίου έφτασε μία... ανάσα από το γκολ μόλις στο 4' αλλά το πλασέ του Αναστασάκου, έπειτα από αδυναμία του Κρέσιτς να ελέγξει την φάση, πέρασε άουτ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του πορτιέρο του «Δικέφαλου του Βορρά».

Η υπεροχή του Ατρόμητου έφερε... καρπούς στο 11' με την κεφαλιά του Φυτανίδη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία της άμυνας του ΠΑΟΚ να απομακρύνει το κόρνερ του Επστάιν. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, το τέρμα του Έλληνα αμυντικού αποδιοργάνωσε τελείως το «συγκρότημα» της Θεσσαλονίκης, το οποίο δεν μπορούσε να βρει τους διαδρόμους προς την εστία του Ιτάνζ.

Η πρώτη... δειλή προσπάθεια ολοκληρώθηκε στο 21' με τη σέντρα του Νιμανί από τα αριστερά, αλλά ο Αθανασιάδης δεν μπόρεσε να μπει στην πορεία της μπάλας και ο Ιτάνζ μπλόκαρε. Τρία λεπτά αργότερα ο Λίνο δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την μπαλιά του Σταφυλίδη, καθώς το σουτ που έκανε πέρασε άουτ, ενώ στο 26' ο τερματοφύλακας των Αθηναίων ενήργησε σωστά σε σουτ του Νιμανί έξω από την περιοχή, διώχνοντας με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα