Κύπρος: Την κατέσφαξε γιατί τη ζήλευε

11:04 8/5/2013 - Πηγή: NewsBomb

Η ζήλια μία ακόμη φορά θόλωσε το μυαλό του...

Αρπαξε ένα μαχαίρι και δεν δίστασε στην κυριολεξία να ξεκοιλιάσει την 54χρονη σύντροφό του. Ωστόσο, παρά τα βαρύτατα τραύματά της, η γυναίκα έδινε μέχρι αργά χθες το βράδυ μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Το αποτρόπαιο περιστατικό που προκαλεί σοκ και ανατριχίλα σημειώθηκε στην περιοχή Τραχυπέδουλα στην Πάφο της Κύπρου.

Σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές, ένας 57χρονος άνδρας έπειτα από καβγά με την 54χρονη Βουλγάρα

σύντροφό του, τη μαχαίρωσε στο στήθος και την κοιλιά. Η άτυχη γυναίκα έπεσε αιμόφυρτη στο πάτωμα, ενώ ο σύντροφός της, με τον οποίο συζούσε τα τελευταία χρόνια, κάθισε δίπλα της κρατώντας γερά το μαχαίρι στο χέρι. Μια γειτόνισσα που άκουσε τον καβγά του ζευγαριού και τις σπαρακτικές εκκλήσεις για βοήθεια της 54χρονης έτρεξε στο σπίτι και τη βρήκε μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ ο 57χρονος συνέχιζε να την κοιτά με απλανές βλέμμα.

Εντρομη κάλεσε αμέσως την αστυνομία, άνδρες της οποίας μετέβησαν στο σπίτι και συνέλαβαν τον 57χρονο, ο οποίος στεκόταν ατάραχος. Οταν τον ρώτησαν τι είχε συμβεί, εκείνος απλώς τους κοίταξε... Εδειχνε σίγουρος ότι είχε αφαιρέσει τη ζωή της συντρόφου του. Ομως, είχε κάνει λάθος. Οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ότι η γυναίκα είχε σφυγμό και αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο, το οποίο τη μετέφερε στο νοσοκομείο της Πάφου. Εκεί εισήχθη άμεσα στο χειρουργείο και οι γιατροί κατάφεραν να σταματήσουν την αιμορραγία και να την κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με τους ίδιους, η 54χρονη νοσηλεύεται σε ιδιαίτερη σοβαρή κατάσταση και τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα για τη ζωή της. Ομως, όλοι ελπίζουν σε ένα θαύμα. Αλλωστε κανείς δεν περίμενε ότι μετά τις αλλεπάλληλες μαχαιριές που είχε δεχτεί στην κοιλιά και στον θώρακα, θα συνέχιζε να αναπνέει.

Ο 57χρονος, που συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στα δικαστήρια, ήταν παλιός γνώριμος των αστυνομικών.

Πριν μερικά χρόνια είχε κατηγορηθεί για επίθεση με μαχαίρι εναντίον συμπολίτη του για ασήμαντη αφορμή. Ο ίδιος, ανακρινόμενος για την απόπειρα ανθρωποκτονίας, φέρεται να υποστήριξε ότι για όλα έφταιγε η κακιά στιγμή. Οι γείτονες του ζευγαριού, πάντως, στις καταθέσεις τους αναφέρουν ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που λογομαχούσε έντονα και χτυπούσε τη σύντροφό του. Οι καβγάδες τους τον τελευταίο καιρό φέρεται να ήταν καθημερινοί. Οι φωνές του σήκωναν στο πόδι όλη την περιοχή και άπαντες πίστευαν ότι κάποια στιγμή κάτι κακό θα συνέβαινε. Αλλωστε η 54χρονη είχε εξομολογηθεί σε φίλη της ότι φοβόταν πως θα της έκανε κακό.

Η αστυνομία, πάντως, εκτιμά ότι κίνητρο της εγκληματικής πράξης ήταν οι προσωπικές διαφορές που είχαν μεταξύ τους. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργούν οι διωκτικές αρχές της Πάφου

Keywords
Τυχαία Θέματα