Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αναμένεται να σημειωθούν την Κυριακή στην Αττική, λόγω διεξαγωγής του 4ου Αγώνα Δρόμου και Περιπάτου από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».

Σύμφωνα με την Αστυνομία, θα πραγματοποιηθούν σταδιακές - τμηματικές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων, στις παρακάτω οδούς του Δήμου Αθηναίων, κατά μήκος της διαδρομής των αγωνιζομένων, οι οποίες θα αρχίσουν από την 11:00΄ ώρα έως και την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων:

Λ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αθ. Διάκου και Λ. Αμαλίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Πλ. Συντάγματος.Λ.
Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την οδό Πανεπιστημίου.Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της από την οδό Ζαχάρωφ έως το ξεν. HILTON, ρεύμα προς Αθήνα και στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφ. Βασ. Αμαλίας και Λεωφ. Βασ. Κων/νου και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο, ρεύμα προς ξεν. HILTON.Λ. Βασ. Κων/νου, στο τμήμα της μεταξύ της Λεωφ. Βασ. Σοφίας (ξεν. Hilton) και της οδού Καλλιρόης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Καλλιθέα.Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Βασ. Αμαλίας.Ηρ. Αττικού, σε όλο το μήκος της.Λ. Βασ. Γεωργίου Β΄, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.Ριζάρη, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.Ρηγίλλης, σε όλο το μήκος της.Μιμνέρμου, σε όλο το μήκος της.Αραβαντινού, σε όλο το μήκος της.Παυσανίου, σε όλο το μήκος της.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους να αποφύγουν την κίνησή τους στις παραπάνω οδούς και λεωφόρους και να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Keywords
Τυχαία Θέματα