«Καλύτερη λύση η επιλογή του Δημήτρη Τσακνάκη»

Σε μία δύσκολη εποχή λόγω οικονομικής κρίσης, τρομοκρατίας και εγκληματικότητας, η αστυνομία αλλάζει σελίδα μετά την αναδιοργάνωση την οποία υλοποιεί ο υπουργός δημόσιας τάξης Νίκος Δένδιας, αλλά και μετά την αλλαγή στην φυσική της ηγεσία.

Η τοποθέτηση του αντιστράτηγου Δημήτρη Τσακνάκη, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν γενικός επιθεωρητής Βορείου Ελλάδας στην θέση του αρχηγού της αστυνομίας αντί του Νίκου Παπαγιαννόπουλου ο οποίος αποστρατεύτηκε, αποτελεί, όπως λένε, οι ίδιοι οι αστυνομικοί, την καλύτερη

λύση, αφού διαθέτει εμπειρία, ικανότητες, αλλά και σημαντική προϋπηρεσία σε όλες τις μάχιμες υπηρεσίες με μεγάλες επιτυχίες, όπως αντιτρομοκρατική, ασφάλεια, δίωξη ναρκωτικών και διεύθυνση εσωτερικών υποθέσεων, ενώ έχει διατελέσει και γενικός επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδας.

Μάχιμος είναι και νέος υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγος Σπύρος Παπασπύρος, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία από διαδηλώσεις, αφού ήταν πολλά χρόνια στα ΜΑΤ, ενώ ικανός αξιωματικός θεωρείται και ο νέος γενικός επιθεωρητής ασφάλειας Ηλίας Γεωργόπουλος.

Οι κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζονται, αλλά τα μέχρι τώρα δείγματα είναι κάτι παραπάνω από θετικά, αφού ικανοί υποστράτηγοι, όπως ο μέχρι σήμερα διοικητής της αντιτρομοκρατικής Αλκιβιάδης Τζοίτης και ο Αττικάρχης Κώστας Μιχαιρίνας κρίθηκαν διατηρητέοι, ενώ προήχθησαν στον βαθμό του υποστρατήγου ο διοικητής της ασφάλειας Αττικής Δημήτρης Γεωργατζής και ο διοικητής ασφάλειας Θεσσαλονίκης Αθηναγόρας Παζαρλής.

Διατηρητέοι στον βαθμό του ταξίαρχου κρίθηκαν επίσης ο μέχρι σήμερα διοικητής της τροχαίας Αττικής Δημήτρης Παπαναγιώτου και ο Μανώλης Σφακιανάκης της οικονομικής αστυνομίας και δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Αυτό που μένει τώρα είναι να ανακοινωθούν οι τοποθετήσεις των νέων διοικητών στις υπηρεσίες.

Διαβάστε επίσης:

Κρίσεις αστυνομικών: Ο Δημ. Τσακνάκης νέος αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ

Νέος αρχηγός της αστυνομίας ο Δημήτριος Τσακνάκης

Αυτές είναι οι τοποθετήσεις των αντιστράτηγων της ΕΛ.ΑΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα