Η νέα μόδα που κάνει τρελές πωλήσεις στις ΗΠΑ

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες είναι μία τεχνική που χρησιμοποιούν εδώ και πολλά χρόνια οι γυναίκες για να ομορφαίνουν τα μάτια τους...

Μια νέα μόδα όμως, τις θέλει να στολίζουν αυτό το μέρος του σώματός τους... υπερβολικά πολύ!

Πως θα σας φαινόταν αν βλέπατε ξαφνικά την κοπέλα σας με στολισμένες τις βλεφαρίδες της με... αστεράκια, λουλουδάκια, φρουτάκια και ό, τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε; Μάλλον, λίγο τρομακτικό. Και όμως, αυτού του είδους οι ψεύτικες βλεφαρίδες έχουν κάνει πάταγο!

Η 21χρονη από το Βερμόντ, Ναταλί

Ρούσο, είναι εκείνη που είχε τη σκέψη για αυτό το νέο διακοσμητικό στοιχείο στα μάτια της. Η ιδέα της αποδείχτηκε πολύ πιο περιζήτητη από όσο και η ίδια, αρχικά, είχε υπολογίσει.

Η νεαρή Αμερικανίδα, η οποία εργάζεται σε ένα κατάστημα ντελικατέσεν στο Σιάτλ, όπου και μετακόμισε πριν από λίγο καιρό, έχει καταφέρει να πουλήσει πάρα πολλές από τις δημιουργίες της, οι οποίες της έχουν αποκομίσει ένα σημαντικό οικονομικό όφελος.

Τον τελευταίο καιρό, η δημοφιλία της έχει πάρει... φωτιά! Έτσι, οι παραγγελίες της ολοένα και αυξάνονται. Σε συνέντευξής της στη Daily Beast, η Ρούσο δήλωσε πως η τιμή τους ξεκινά από τα 7 δολάρια και μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 60!

«Οι περισσότεροι πελάτες που είναι καλλιτέχνες, χορευτές κλπ. Αλλά όχι μόνο αυτοί. Πολλές κοπέλες μου ζητούν να τους φτιάξω κάτι για να κοσμήσουν την εμφάνισή τους. Δεν βλέπω λόγω να σταματήσω να φτιάχνω βλεφαρίδες. Δεν ξέρω μέχρι που μπορεί να φτάσει η φαντασία μου και εγώ θέλω να την εξαντλήσω».

Η αφορμή για να αρχίσει αυτή την ιδιαίτερη ενασχόλησή της, ήταν το γεγονός πως η ίδια δεν μπορούσε να μείνει ικανοποιημένη από τα ζευγάρια βλεφαρίδων που έβρισκε στην αγορά. Έτσι, αποφάσισε να αρχίσει να κατασκευάζει η ίδια. Στη συνέχεια, με τη βοήθεια της φαντασίας της και της δημιουργικότητάς της, πρόσθεσε τα διακοσμητικά στοιχεία επάνω τους, κάτι που όπως φαίνεται, άρεσε και σε πολλές άλλες γυναίκες.

Keywords
Τυχαία Θέματα