Η Honda παρουσιάζει την έκδοση Mode 125

Η Honda επανέρχεται στο κεφάλαιο των εμπορικών scooter SH, παρουσιάζοντας αυτή την φορά την έκδοση Mode 125 με ένα μικρό μοτέρ.

Έτσι, οι βασικές εκδόσεις των scooter SH θα είναι δύο στα 125 κ.εκ. με τον κινητήρα να είναι ίδιος τόσο στο μοντέλο SH 125i όσο και στο SH Mode 125 με κάποιες μικρές αλλαγές στο καινούργιο μοντέλο.

Και εδώ έχει χρησιμοποιηθεί τεχνολογία περιορισμού των εσωτερικών

τριβών αλλά και το γνώριμο σύστημα εξοικονόμησης καύσιμου Idling Stop που απενεργοποιεί τον κινητήρα όταν το scooter βρίσκεται σε στάση. Η εταιρεία διατείνεται πως η κατανάλωση μπορεί να πέσει μέχρι και τα 2 λίτρα ανά 100 χλμ. που μεταφράζεται σε αυτονομία περίπου 275 χλμ. από το ρεζερβουάρ των 5,5 λίτρων που διαθέτει το νέο SH Mode 125. Την ίδια κατανάλωση παρουσιάζει και το μοντέλο PCX 125 της Honda.

Τα βασικά χαρακτηριστικά της σειράς SH διατηρούνται και στην έκδοση Mode 125, με την σέλα να βρίσκεται χαμηλά, με το επίπεδο πάτωμα για τα πόδια, τα συνδυαζόμενα φρένα CBS και τον μπροστινό τροχό των 16 ιντσών. Πίσω υπάρχει τροχός 14 ιντσών διασφαλίζοντας περισσότερο αποθηκευτικό χώρο κάτω από την σέλα – χωρά ένα ful face κράνος και διάφορα μικροαντικείμενα. Από την άλλη η αισθητική διαφέρει από τα υπόλοιπα SH και σαφώς από το PCX 125.

Το νέο Honda SH Mode 125 θα διατεθεί από τον επόμενο μήνα σε τρεις χρωματικές επιλογές (μαύρο μεταλλικό, λευκό πέρλα και ροζ) στην τιμή των 2.690 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί πως το δημοφιλές Honda PCX 125 κοστίζει 100 ευρώ φθηνότερα.

Φώτης Ραΐσης
πηγή: carzine.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα