Γεωργιάδης: Αν ισχύουν αυτά, ο Καρατζαφέρης θα πάει φυλακή

«Όλοι ξέραμε ότι είναι πλούσιος. Ποτέ δεν προσποιήθηκε ότι είναι φτωχός. Ποτέ δεν τον ρωτήσαμε για offshore, ούτε μας είπε…

Ο κ. Γεωργιάδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΒΗΜΑ FM, παράλληλα τόνισε ότι «σε περίπτωση που αληθεύουν και αποδειχθούν όλα αυτά στο δικαστήριο, ο Γιώργος Καρατζαφέρης θα πάει φυλακή. Είναι όμως και ο γιος του που θα κινδυνεύσει. Ο γιος του δεν ανακατεύτηκε ποτέ και σε τίποτα. Θα είναι μία τραγωδία. Θέλω να πιστεύω ότι όλο αυτό έχει μία άλλη εξήγηση».

Ωστόσο, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας παραδέχθηκε ότι η στάση του προέδρου του ΛΑΟΣ είναι ένοχη και όχι η αναμενόμενη που θα είχε, εάν δεν είχε τίποτα να φοβηθεί.

Αναφορικά με το δημοσίευμα της «Αυγής», στο οποίο αναφέρεται ότι ο ίδιος με τον Θάνο Πλεύρη, ως βουλευτές του ΛΑΟΣ υπέγραφαν ερωτήσεις του Γ. Καρατζαφέρη που αφορούσαν τα επίμαχα εξοπλιστικά προγράμματα, για το οποίο απέστειλε εξώδικο, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως δεν θα έστελνε το εξώδικο, εάν ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης δεν ζητούσε να δώσουν εξηγήσεις για το αν γνώριζαν τι υπέγραφαν και να επεκταθεί η έρευνα του πόθεν έσχες στους δύο βουλευτές.

«Τώρα μου έκαναν έλεγχο, ας μου ξανακάνουν 100 φορές. Δε θα βρουν τίποτα», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, προσθέτοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με υπεράκτιες εταιρίες και ότι έχει παραιτηθεί από το δικαίωμα του απορρήτου.

Keywords
Τυχαία Θέματα