Γενικά αίθριος ο καιρός το Σαββατοκύριακο

Γενικά αίθριος θα είναι το Σαββατοκύριακο ο καιρός σε όλη τη χώρα, με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις. Την Κυριακή προβλέπονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο βόρειο Ιόνιο.

Συγκεκριμένα σήμερα Σάββατο

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός στην Αττική, με ασθενείς ανέμους και θερμοκρασία από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Παρόμοιο θα είναι το σκηνικό του καιρού

και στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Λίγες νεφώσεις θα σημειωθούν και τοπικά η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από –5 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που το βράδυ θα πυκνώσουν. Τοπικά η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα δυτικοί εντάσεως 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις αλλά γενικά ο καιρός θα είναι αίθριος. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το απόγευμα στα ανατολικά νοτιοδυτικοί μέχρι 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από –2 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 18 βαθμούς.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Keywords
Τυχαία Θέματα