Γαλλία: Άγνωστος «γάζωσε» το αυτοκίνητο οικογένειας

18:03 6/9/2012 - Πηγή: NewsBomb

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Γαλλίας μετά τις φρικιαστικές λεπτομέρειες του εγκλήματος – μυστήριο που συνέβη σε δάσος της Άνω Σαβοΐας με θύματα τρία μέλη μιας οικογένειας Βρετανών τουριστών και ένα ακόμη άτομο.


Η οικογένεια παραθέριζε σε μια κατασκήνωση του Σεντ-Ζοριόζ στις όχθες της λίμνης Ανεσί. O πατέρας είναι επιχειρηματίας με καταγωγή από το Ιράκ, σύμφωνα με την Daily Mail.

Σύμφωνα

με πληροφορίες, άγνωστος «γάζωσε» το αυτοκίνητο της οικογένειας, στο οποίο επέβαιναν ο πατέρας, η μητέρα, η γιαγιά και δύο μικρά κοριτσάκια, ηλικίας τεσσάρων και οχτώ ετών.

Το 8χρονο κοριτσάκι δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ενώ η 4χρονη, την οποία οι αρχές ανακάλυψαν μέσα στο αυτοκίνητο με 8ωρη καθυστέρηση, έχει υποστεί σοκ και δεν φέρει τραύματα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το 4χρονο κοριτσάκι γλίτωσε από τις σφαίρες γιατί είχε κρυφτεί στα πόδια της μητέρας και της γιαγιάς της και μετά το φονικό παρέμεινε ακίνητο κάτω από τις σορούς.

Κοντά στο αυτοκίνητο βρέθηκε και άλλο ένα θύμα, ένας 40χρονος ποδηλάτης, πατέρας τριών παιδιών, ο οποίος περνούσε από τον τόπο του εγκλήματος τη λάθος στιγμή, ενώ το αυτοκίνητο και τα θύματα εντόπισε σε χώρο στάθμευσης δασικής περιοχής ένας άλλος ποδηλάτης αργά την Τετάρτη το απόγευμα.

Τα στοιχεία των θυμάτων είναι γνωστά στις γαλλικές αρχές και σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας ήταν 50 ετών, έχει γεννηθεί στην Βαγδάτη και το όνομά του είναι Σάνταλ Χιλ.

Η αστυνομία που έχει αποκλείσει την περιοχή και «χτενίζει» το δάσος πιστεύει είτε πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γαλλία, Άγνωστος,gallia, agnostos