Έυκολο έργο οι πρωτοπόροι, δύσκολα η Γιουνάιτεντ

09:16 5/4/2014 - Πηγή: NewsBomb

Mε 3/3 έκλεισε το προχθεσινό κουπόνι στο μπάσκετ, αφού ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Ουνικάχα Μάλαγα και από ημίχρονο, αλλά και με το χάντικαπ.

Στα σημερινά, πλούσια είναι η δράση σε όλα τα γήπεδα της Ευρώπης και όσο πλησιάζουμε στο τέλος της σεζόν, οι στοιχηματικές ευκαιρίες που μας παρουσιάζονται είναι ολοένα και πιο ενδιαφέρουσες.

Το κίνητρο είναι αναμφισβήτητα ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες

στο στοίχημα. Δύο από τις ομάδες που το έχουν σήμερα είναι η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Σίτι. Μπορεί οι αποδόσεις κόντρα στις Στόουκ και Σαουθάμπτον αντίστοιχα να είναι χαμηλές, ωστόσο οι πιθανότητες να επιβεβαιωθεί το στοίχημά μας, μας κάνει να τις επιλέξουμε. Αν σε αυτές τις δύο ομάδες προσθέσουμε και το διπλό της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, τότε έχουμε μια αρκετά δυνατή τριάδα, η οποία είναι άξια εμπιστοσύνης των χρημάτων μας.

Στο ρίσκο, αξίζει να ποντάρουμε σε στραβοπάτημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία αφενός είναι κουρασμένη από τον πρώτο αγώνα με τη Μπάγερν Μονάχου για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και αφετέρου θα ξεκουράσει παίκτες ενόψει του επαναληπτικού στο Μόναχο.

Η βασική μας πρόταση
Μάντσεστερ Σίτι - Σαουθάμπτον (1)
Τσέλσι - Στόουκ (1)
Ρεάλ Σοσιεδάδ - Ρεάλ Μαδρίτης (2)

Μονό αποδεκτό
Νιούκαστλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1) 3.40 (x) 3.40

Keywords
Τυχαία Θέματα