«Εξαπατημένος» και ο ιδιοκτήτης του στούντιο της βλάσφημης ταινίας

Ο Τζόζεφ Νασράλα, ο αμερικανός κόπτης χριστιανός ακτιβιστής, γνωστός για την αντι-ισλαμική του δράση, δηλώνει ότι εξαπατήθηκε από τον παραγωγό της βλάσφημης για το Ισλάμ ταινίας, όταν συμφώνησε να παραχωρήσεις τις τηλεοπτικές εγκαταστάσεις που διαθέτει στην Καλιφόρνια.

Ο Νασράλα, ιδρυτής της οργάνωσης Media for Christ που εδρεύει στην Καλιφόρνια, υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του που ανήρτησε στο μπλογκ

της γνωστής Αμερικανίδας ακτιβίστριας κατά του Ισλάμ, Πάμελα Γκέλερ, δήλωσε ότι έπεσε θύμα «παραπληροφόρησης και δυσφήμισης» και ότι ο κυριότερος παραγωγός της ταινίας αλλοίωσε το περιεχόμενό της χωρίς ο ίδιος να το γνωρίζει.

Η οργάνωση Media for Christ διαθέτει δορυφορικό τηλεοπτικό δίκτυο, το The Way TV. Ο Νασράλα υποστηρίζει ότι τον περασμένο χρόνο τον προσέγγισε ο Νακούλα Μπασιλέι Νακούλα, τον οποίο περιέγραψε ως παραγωγό της ταινίας και του πρότεινε να γυρίσουν μια ταινία με θέμα τον διωγμό των χριστιανών στην Αίγυπτο.

Ο Νακούλα, ο οποίος κατηγορείται για τραπεζικές απάτες, ανακρίθηκε την περασμένη εβδομάδα από τις ομοσπονδιακές αρχές σχετικά με πιθανές παραβιάσεις των όρων αναστολής του και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος και τα ίχνη του αγνοούνται.

Ο Νασράλα αναφέρει στην ανακοίνωσή του ότι ο Νακούλα του είχε πει πως η ταινία θα έχει τίτλο «Desert Warrior» (Μαχητής της Ερήμου) και θα πραγματεύεται τον «πολιτισμό της ερήμου σε σχέση με τη σημερινή κατάσταση».

Διαβάστε επίσης:

Ιμάμης ζητά το θάνατο των συντελεστών της βλάσφημης ταινίας

Γαλλικό σατιρικό περιοδικό θα δημοσιεύσει σκίτσα του Μωάμεθ

Επίθεση αυτοκτονίας για την ταινία που προσβάλλει τον Μωάμεθ

Keywords
Τυχαία Θέματα