Έβαλε πωλητήριο στο σπίτι της στη Μύκονο η Χριστίνα Παππά

Για πολλά χρόνια η Μύκονος και το σπίτι που απέκτησε εκεί, ήταν για την Χριστίνα Παππά το ησυχαστήριό της και…

Κι ακόμα είναι αλλά παρ' όλα αυτά η γνωστή ηθοποιός και επιειρηματίας αποφάσισε να βάλει πωλητήριο στην πανέμορφη βίλα της με την υπέροχη θέα στην περιοχή Κάβος της Μυκόνου.

Και μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα ότι προφανώς αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες γιατί τα πράγματα σε αυτήν την περίπτωση δεν είναι έτσι. Η Χριστίνα Παππά τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται επιχειρηματικά ως μέτοχος σε διάφορα πετυχημένα εστιατόρια της Αθήνας.
Αυτή της η ενασχόληση όμως της απορροφά τόσο χρόνο που αναγκάζεται να παραμένει στην Αθήνα και πλέον σπάνια επισκέπτεται το αγαπημένο της καταφύγιο στο κυκλαδίτικο νησί.

Πιο πολύ πάνε οι φίλοι της, παρά η ίδια. Από τη μία λοιπόν η έλλειψη χρόνου και από την άλλη οι φόροι, τα έξοδα συντήρησης και ο ΕΝΦΙΑ, τα έβαλε κάτω και αποφάσισε πως δεν την συμφέρει να διατηρεί ένα σπίτι στο οποίο δεν πατάει το πόδι της παρά για ελάχιστες μέρες τον χρόνο πια. Γι' αυτό και αποφάσισε να το βγάλει προς πώληση. Και αναζητά αγοραστή που θα πληρώσει την πραγματική του αξία αφού δεν το «σκοτώνει», απλά το πουλάει και μάλιστα χωρίς άγχος.

Πηγή: gossip-tv.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα