Έτοιμη να χορέψει στο Dancing with the stars η Φαίη Σκορδά

Πέρυσι την περιμέναμε, φέτος τελικά θα την δούμε να ξεδιπλώνει τις χορευτικές της ικανότητες στο Dancing with the stars 5

Ο λόγος φυσικά για την Φαίη Σκορδά που ετοιμάζεται πυρετωδώς για να κάνει μια αξέχαστη εμφάνιση στο χορευτικό show. Το συγκεκριμένο

guest είχε συζητηθεί και συμφωνηθεί από την περσινή χρονιά αλλά η εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας εκείνη την περίοδο δεν επέτρεψε να ευοδωθεί η συνεργασία αυτή.

Τόσο η Φαίη όμως, όσο και ο Ant1 δεν ξέχασαν τη συμφωνία τους και φέτος ήρθε ο καιρός να γίνει πραγματικότητα. Και είναι ένα guest που σίγουρα αναμένεται να δώσει μια τονωτική «ένεση» στο όχι και τόσο πετυχημένο φέτος τηλεοπτικό show. Η Φαίη «πουλάει» και το ξέρουν καλά αυτό.

Από την άλλη η εμφάνισή της αυτή που προγραμματίζεται για την περίοδο των γιορτών, σίγουρα θα συζητηθεί πολύ και δίνει το περιθώριο και στο Πρωινό να φιλοξενήσει αποκλειστικά τόσο την προετοιμασία, όσο και το backstage της Φαίης στο Dancing «τραβώντας» νούμερα που ειδικά φέτος χρειάζονται αφού ο ανταγωνισμός έχει αποδειχτεί σκληρός.

Πηγή: gossip-tv.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα