Επιστολή:«Εδειχναν την Ελληνική σημαία και φώναζαν: Αλάχ, αλάχ ακμπάρ»

Αναγνώστης μεταφέρει ανώνυμα, εικόνες πρωτόγνωρες για την γειτονιά που μένει από τότε που γεννήθηκε.Υποστηρίζει πως ένα μανιασμένο πλήθος από πακιστανούς και άλλους ασιάτες (γύρω στα 700 άτομα) μαζί με καμιά εικοσαριά ελληνόφωνους, μπούκαραν στις εισόδους των σπιτιών και μοίραζαν «αντιρατσιστικές» φυλλάδες. Και δεν έφτανε μόνο αυτό, έβαλαν στόχο την ελληνική σημαία που βρίσκεται στο μπαλκόνι του εδώ και χρόνια. Στη συνέχεια έμαθε…πως στην γειτονιά του υπάρχει ένα κρυφό τζαμί.

Σας παρουσιάζουμε την επιστολή του:

« Κρατώ την ανωνυμία μου γιατί αισθάνομαι ότι κινδυνεύω,

όπως θα διαπιστώστε με τα παρακάτω. Διαμένω από τότε που γεννήθηκα στους Αγίους Αναργύρους Αττικής, στο πατρικό μου σπίτι επί της οδού Ιωάννου Μέρλα, όπου βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, κοντά στο παλιό Δημαρχείο.

Στις 14/9 αργά το απόγευμα και ενώ ήμουν στο σπίτι, άκουσα ξαφνικά …μια ασυνήθιστη απειλητική βουή, που στη συνέχεια και ενώ η έντασή της δυνάμωνε, ακουγόταν σαν βρυχηθμός κάποιου περίεργου όχλου, κάτι ασυνήθιστο για την ακοή μου έως τώρα.

Βγήκα στο μπαλκόνι και είδα να περνάει ουρλιάζοντας ένα μανιασμένο πλήθος από πακιστανούς και άλλους ασιάτες (γύρω στα 700 άτομα) μαζί με καμιά εικοσαριά ελληνόφωνους, που μπούκαραν στις εισόδους των σπιτιών και μοίραζαν «αντιρατσιστικές» φυλλάδες.

Πριν καταλάβω καλά-καλά τι συμβαίνει, ο όχλος που πέρναγε κάτω από το μπαλκόνι μου άρχισε να κοιτάζει απειλητικά προς τα επάνω, προς το μέρος μου δηλαδή, ουρλιάζοντας «αλλά, αλλά, αλλάχ ακάμπρ , τα πετάνετε, τα πετάνετε όλοι» και έδειχναν σε ένα συγκεκριμένο σημείο, την ελληνική σημαία που βρίσκεται στο μπαλκόνι μου εδώ και χρόνια.

Έμεινα στήλη άλατος! Δεν μπορούσα να το πιστέψω αυτό που ζούσα. Τσιμπιόμουν μήπως ήταν εφιάλτης και ξυπνήσω , αλλά ήταν πραγματικότητα, δυστυχώς.

Μπροστά και πίσω από όλους αυτούς υπήρχαν περιπολικά της αστυνομίας και στο τέλος ακολουθούσε μια διμοιρία των ΜΑΤ, όπου όταν περνούσαν από το σπίτι μου τους ρώτησα γιατί δεν επεμβαίνουν εφ’ όσον βλέπουν και ακούν τις απειλές. Μου απάντησαν ότι θα μας προστατέψουν όταν θα χρειαστεί!!!!!!

Πριν καλά-καλά συνειδητοποιήσω τι έγινε άκουσα φωνές από κάποιους γείτονες και είδα τον όχλο να κινείται με άγριες διαθέσεις εναντίον τους. Τα ΜΑΤ επενέβησαν και οι άνθρωποι γλύτωσαν το λιντσάρισμα.

Απίστευτα πράγματα σε μια μικρή προαστιακή γειτονιά της ευρύτερης περιοχής της πρωτεύουσας της Ελλάδας και όχι του Ισλαμαμπάντ!!!

Πραγματικά, αισθάνθηκα σαν να είμαστε το προσωπικό της αμερικανικής πρεσβείας στη Λιβύη! Ποτέ δεν θα το φανταζόμουν ότι κάτω από το σπίτι μου, το άσυλό μου, θα με απειλούσε ένας φανατικός ισλαμικός όχλος, γιατί έχω τη σημαία της πατρίδας μου στο μπαλκόνι και η ελληνική αστυνομία να είναι απλός παρατηρητής, περιμένοντας τα ακόμα χειρότερα για να δεήσει να με προστατέψει.

Το πρωί πήγα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να καταγγείλω το συμβάν και μου είπαν ότι αν δεν κάνω μήνυση δεν μπορούν να κινηθούν, γιατί έχουν δεμένα τα χέρια τους από τους νό

Keywords
Τυχαία Θέματα