Ενημερωτική εκδήλωση για ασφαλιστικά θέματα του ΟΑΕΕ

Ενημερωτική εκδήλωση για ασφαλιστικά θέματα που αφορούν την επιχειρηματική κοινότητα διοργανώνει το ΕΒΕΘ σε συνεργασία με τον Οργανισμό Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα διαλέξεων του Επιμελητηρίου (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος).

Στόχος της εκδήλωσης είναι να ρίξει «φως» σε ασφαλιστικά θέματα, μεταξύ των οποίων, και το συνταξιοδοτικό καθώς και σε άλλα ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του ΟΑΕΕ.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Γενικός Γραμματέας υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Παναγιώτης Κοκκόρης και η Διοικητής του ΟΑΕΕ, Γωγώ Κωτίδου, ενώ ομιλητές θα είναι οι προϊστάμενοι των Περιφερειακών Διευθύνσεων Α΄ και Β’ Τομέα του ΟΑΕΕ Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζιγκερίδης και Νικόλαος Πουλιόπουλος. Μετά το πέρας των ομιλιών θα ακολουθήσει συζήτηση με το ακροατήριο, με επίκεντρο το ασφαλιστικό ζήτημα . Οι ενδιαφερόμενοι να μετάσχουν στην εκδήλωση πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ (τηλ. 2310 370 132) ως τις 15 Φεβρουαρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα