Ένας κόσμος πολυτέλειας με το The Sims 3 Master Suite Stuff

17:31 1/2/2012 - Πηγή: NewsBomb

Μεταμορφώστε απλέςκρεβατοκάμαρες σε απίστευτες master σουίτες


Ακριβώς πάνω στην ώρα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, το TheSims 3 MasterSuiteStuffpackανεβάζει ακόμα περισσότερο τη θερμοκρασία τουπαιχνιδιού με την προσθήκη ενός πολυτελούς ντεκόρ στην κρεβατοκάμαρα και το μπάνιο, πονηρά εσώρουχα και παιχνιδιάρικες κομμώσεις.

Κάντε τη ζωή των Sims

σας πιο πικάντικη αναβαθμίζοντας τα έπιπλα της κρεβατοκάμαρας με ένα ρομαντικό κρεβάτι με ουρανό, μια καρέκλα εμπνευσμένη από τη δεκαετία του 1940 και ένα πολυτελές τζάκι. Ύστερα μετακινηθείτε στο μπάνιο και εκσυγχρονίστε το look του με ένα πανέμορφολουτρό, μια κομψή και στιλάτη μπανιέρα και αναμμένα κεριά για να δημιουργήσετε μια όμορφη ατμόσφαιρα spa. Βάζα, ροδοπέταλα και συνθέσεις κουρτινών θα προσθέσουν τις τελευταίες απαραίτητες πινελιές οι οποίες θα ολοκληρώσουν την ολοκαίνουργια master σουίτα.

Οι Sims σας θα χαλαρώσουν μέσα στα επανασχεδιασμένα περιβάλλοντα ακόμα περισσότερο με καινούργιαεσώρουχα και νυχτικά, που αποτελούντην τέλεια αμφίεση για μια νύχτα με τον Sim της καρδιά σας. Ολοκληρώστε το συνολικό look τουSim σας με ανέμελααλλάμοντέρνα χτενίσματα τα οποία θα συμπληρώσουν τον καινούργιο χάλαρο τρόπο ζωής του.

Keywords
Τυχαία Θέματα