Ελάτε να τελειώνουμε

Κουραστήκαμε όλοι με αυτά τα επικοινωνιακά κολπάκια των τριών. Αφού τα έχουν βρει σε όλα ( ΕΡΤ, ανασχηματισμός, επικαιροποίηση της συμφωνίας τους) γιατί μας κουράζουν και μας ταλαιπωρούν εδώ και πέντε μέρες.

Εντάξει το εμπεδώσαμε, το καταλάβαμε.

Ο κ. Σαμαράς είναι ένας στιβαρός, αποφασιστικός, ανυποχώρητος πολιτικός ηγέτης (κάτι σαν τον Τσακ Νόρις στο σινεμά που όλα τα σφάζει και όλα τα μαχαιρώνει) ο κ. Κουβέλης είναι το «επαναστατημένο νιάτο» των τριών

που αγωνίζεται «για τα δίκια του λαού» και ο κ. Βενιζέλος είναι ο νηφάλιος ευρωπαίος ηγέτης σοσιαλδημοκράτης που βάζει φρένο σε κάθε διολίσθηση της χώρας προς την καταστροφή (εκλογές).

Οκ πάμε παρακάτω. Μας πείσατε. Ας πάμε όμως στην επόμενη ημέρα γιατί εγώ ξέρω ότι η τρύπα στα ελλείμματα μεγαλώνει, ήδη μας λείπει ένα δισεκατομμύριο ευρώ στους πρώτους 6 μήνες του 2013, τα ασφαλιστικά με πρώτο το ΕΟΠΠΥ μοιάζουν με στημένες λεμονόκουπες που δεν βγάζουν πια ούτε σταγόνα και η τρόικα βλέποντας ότι δεν πουλάμε τίποτα και δεν μαζεύουμε λεφτά, καταστρώνει σχέδιο για νέα μέτρα.

Λοιπόν συντομεύετε πείτε μας απόψε κατά τις 11 το βράδυ ότι τα βρήκατε μεταξύ σας, «ότι υπάρχουν σοβαροί λόγοι για να προχωρήσετε μαζί», πείτε μας τι θα γίνει και με την ΕΡΤ και πάμε στα σοβαρά γιατί αρκετά καλαμπουρίσαμε όλοι μαζί.

Keywords
Τυχαία Θέματα