ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ:Κοιτάμε ψηλά, Στοχεύουμε στον Πολιτισμό!

Η οικονομική κρίση δεν ήρθε από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά συνδέεται άρρηκτα με το κενό Παιδείας και την ολική κρίση πολιτισμού...

Έχοντας ως αφετηρία αυτήν την πεποίθηση, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ προβαίνει φέτος σε ένα μεγάλο «βήμα» κοινωνικής προσφοράς, διοργανώνοντας το XINISEDUCATIONFESTIVAL 2013, με στόχο την πολιτισμική αφύπνιση και την επένδυση στην κοινωνία της γνώσης.

Με μότο «GetCulturedNow-Καλλιέργησε το Πνεύμα σου Τώρα»,

το φετινό XINISEDUCATIONFESTIVAL -το οποίο αποτελεί θεσμό για τα εκπαιδευτικά δεδομένα, καθώς είναι το μεγαλύτερο και πλέον πρωτοποριακό εκπαιδευτικό φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη, παρέχοντας τα τελευταία 5 χρόνια, 4 μήνες δωρεάν εκπαίδευσης υψηλής ποιότητας- ξεπερνά τα τετριμμένα και έρχεται να ξεχωρίσει στα πανευρωπαϊκά εκπαιδευτικά δρώμενα, με πλήθος καινοτόμων δράσεων Παιδείας και Πολιτισμού σε 4 μεγάλες πόλεις της χώρας μας –Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη.

Περισσότερες από 200 εκπαιδευτικές και πολιτισμικές εκδηλώσεις, από το Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο, στο φετινό XINISEDUCATIONFESTIVAL:

· 140 Σεμινάρια

· 25 Ημερίδες

· 3 Συνέδρια

· 1 Διαγωνισμός καινοτομίας

· 4 Εθελοντικές δράσεις

· 11 Εκπαιδευτικές εκδρομές

· 5 Parties

*Και για πρώτη φορά στην Ελλάδα... Βραβεία Εκπαίδευσης!

Το XINISEDUCATIONFESTIVAL 2013 «κοιτά» και στοχεύει ψηλά, σε πλήρη «αρμονία» με το μεγαλόπνοο όραμα του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, και των φορέων του: ΙΕΚ ΞΥΝΗ, MediterraneanCollege, ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ, CARIERRABUSINESS & COMPUTINGSCHOOL, ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΞΥΝΗ, ΕΠΙ-ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ.

Δήλωσε και εσύ ΤΩΡΑ συμμετοχή στην ηλεκτρονική σελίδα του φεστιβάλ www.xinisfestival.edu.gr, για να πάρεις μέρος στο μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς: το XINISEDUCATIONFESTIVAL 2013, στις ακαδημαϊκές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε Αθήνα –Πειραιά –Γλυφάδα & Θεσσαλονίκη.

Μπες στο www.xinisfestival.edu.gr και απόκτησε εντελώς δωρεάν VIPPASS, με το οποίο αποκτάς δωρεάν είσοδο!

Σε όλους τους συμμετέχοντες χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης για πιο ισχυρό βιογραφικό!

XINIS EDUCATION FESTIVAL 2013: GET CULTURED NOW!!!

*Χορηγοί επικοινωνίαςστο XINIS EDUCATION FESTIVAL 2013: newsbomb, gossip-tv, queen, onsports, mothersblog, astrology

Keywords
Τυχαία Θέματα