Εκλογές 2015: Παπούλιας: «Έρχονται χρόνια δύσκολα...» (vid)

Στο σχολείο που ξεκίνησε τα μαθητικά του χρόνια άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Κάρολος Παπούλιας,…

Ο κ. Παπούλιας, ανέμενε για λίγα λεπτά να ψηφίσει ένας άλλος ψηφοφόρος, αν και εκείνος έσπευσε να του παραχωρήσει τη θέση του. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της αναμονής, αποκάλυψε στα μέλη της εφορευτικής επιτροπής ότι υπήρξε πρόβλημα με το εκλογικό τμήμα που έπρεπε να ψηφίσει η σύζυγός του και έπρεπε να μεταβεί στα Ιωάννινα.

Αμέσως μετά, ο κ. Παπούλιας

με εμφανή τη συγκίνηση στο πρόσωπό του, έστειλε μήνυμα ενότητας προς τους Έλληνες, κάνοντας λόγο για δύσκολα χρόνια που έρχονται. «Είναι μια κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση, ελπίζω ότι ο ελληνικός λαός που έχει μακρά πείρα, θα επιλέξει τους καλύτερους για το ελληνικό κοινοβούλιο. Αλλά επειδή προβλέπω ότι τα χρόνια που έρχονται, θα είναι χρόνια με προβλήματα θα έλεγα ότι πρέπει να έχουμε μια ομόθυμη αντιμετώπιση των προβλημάτων και με ψυχραιμία να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε κατάσταση. Ο ελληνικός λαός και σοφία έχει και γνώση έχει και αποφασιστικότητα έχει».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2015

Keywords
Τυχαία Θέματα