Εκλογές 2015- Νέες υποσχέσεις από τον Αντώνη Σαμαρά

Φρούδες ελπίδες, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επιχείρησε να καλλιέργήσει για μια ακόμη φορά ο πρωθυπουργός…

Ο κ. Σαμαράς υποστήριξε ότι η διαφορά μεταξύ των δύο πρώτων κομμάτων στις δημοσκοπήσεις κινείται στα όρια του στατιστικού λάθος, ενώ υποσχέθηκε και πάλι μείωση του ΕΝΦΙΑ

και υπερασπίστηκε την οικονομική πολιτική της κυβέρνησής του.

Ερωτώμενος για τη δυνατότητα συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι «Είναι αρνητική η στάση μου επειδή αγαπάω την πατρίδα».

Ο κ. Σαμαράς, στην ίδια συνέντευξη υποσχέθηκε ότι θα μειώσει κατά 7% τον ΕΝΦΙΑ και θα αποδώσει όλο το ποσό στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Επίσης σημείωσε ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα, ότι θα δοθεί το επίδομα στους βορειοηπειρώτες και Πόντιους υπερήλικες, η ισόβια σύνταξη στην πολύτεκνη μάνα, η εξισωτική αποζημίωση στους κτηνοτρόφους και ότι δεν θα πειραχτεί η πρώτη κατοικία.

Επίσης είπε ότι δεν θα «αγγίξει» τις καταθέσεις και ότι θα μειώσει σταδιακά τη φορολογία φυσικών προσώπων από το 45% στο 33% και είπε ότι θα αποκατασταθούν οι αδικίες.

«Αν βγει η ΝΔ θα συνεχιστεί η ανάπτυξη»

Ο κ. Σαμαράς υποστήριξε ότι αν βγει η ΝΔ μορεί να συνεχιστεί η ανάπτυξη, ενώ αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα απαιτηθούν χρήματα γύρω στο Μάρτιο και «θα παγώσει η οικονομία».

Keywords
Τυχαία Θέματα