Δυσφορία Αλαφούζου για Βγενό και... μεταγραφή ο Σαμαράς!

Δεν κρύβει τη δυσφορία του ο Γιάννης Αλαφούζος για τη μέχρι τώρα στάση ορισμένων μετόχων δείχνοντας... Βγενόπουλο και Πατέρα οι οποίοι παραμένουν... άφαντοι στη νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για τη σωτηρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Στην τακτική επικοινωνία του μέσω twitter με

τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ μίλησε ευθέως για απογοητευτική στήριξη από ορισμένους μετόχους, ενώ είχε... κέφια και απάντησε με χιούμορ προτροπή οπαδού να σπεύσει να κλείσει τον Δώνη, πριν τον προλάβει ο Αντώνης Σαμαράς και τον πάρει στη Νέα Δημοκρατία.

"Τι έχει πάει στραβά σε σχέση με το αρχικό πλάνο; Υπάρχει plan b; Ο χρόνος της Ευρώπης τελειώνει. Αφού δεν βοηθούν οι μέτοχοι"... ήταν η τοποθέτηση που προκάλεσε την αιχμηρή απάντηση Αλαφούζου: "Εκτός από την επιδεινούμενη κατάσταση και την απογοητευτική στήριξη από κάποιους μετόχους το σχέδιο προχωράει ικανοποιητικά".

Μεταξύ άλλων τοποθετήσεων ο Αλαφούζος κράτησε αποστάσεις για όσα του ζήτησε να σχολιάσει οπαδός του τριφυλλιού ως προς τη συνέπεια λόγων και έργων του Ανδρέα Βγενόπουλου, μιλώντας όμως για γύρισμα σελίδας:

"Ξέρω ότι η θέση σας είναι λεπτή, ούτε περιμένω να υιοθετήσετε ότι σας γράφω. Το 2008 πήγα στο πεδίο του Άρεως, γιατί μου άρεσε το όραμα που μου δημιούργησε ο κ.Ανδρέας, αλλά συνεχώς επιβεβαιώνει την πιάτσα "ως ο άνθρωπος που κάνει τον χρυσό κάρβουνο".

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα