Διαβάστε τους τίτλους των σημερινών εφημερίδων με ένα κλικ!

09:10 6/9/2013 - Πηγή: NewsBomb

Πρωτοσέλιδος βασικός τίτλος:

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Τζιχάντ κατά της Ορθοδοξίας»

Η εφημερίδα γράφει ότι "με τον πλέον προκλητικό τρόπο συνέχισε χθες την «Τζιχάντ» κατά της ορθοδοξίας η Μαρία Ρεπούση, βρίσκοντας συνοδοιπόρους τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ (που, κατά τα λοιπά, ασχολείται με τη συγγραφή κακόγουστων ποιημάτων περί «αιδοίων), Τάσο Κουράκη του ΣΥΡΙΖΑ και το στέλεχος της ΔΗΜ.ΑΡ Δ. Χατζησωκράτη».

ΕΘΝΟΣ: «Χρυσές βίλες στα δίχτυα του ΣΔΟΕ»

Η

εφημερίδα σημειώνει ότι "ιλιγγιώδη ποσά κρύβουν από την Εφορία ιδιοκτήτες πολυτελών ακινήτων σε κοσμοπολίτικα νησιά. Το ΣΔΟΕ εντόπισε τουλάχιστον 500 περιπτώσεις επαύλεων με συμφωνημένο ενοίκιο μέχρι και 10.000 ευρώ την ημέρα που έχει παραλειφθεί από τις φετινές δηλώσεις εισοδήματος».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: «Κραχ του '29 σε ανεργία, αμοιβές και αγοραστική δύναμη»

Η εφημερίδα γράφει ότι «σε οικονομικό κραχ οδηγούνται μισθωτοί και συνταξιούχοι, οι οποίοι το 2014 θα έχουν απολέσει το 50% των εισοδημάτων τους. Η υπέρμετρη αύξηση της ανεργίας θυμίζει το αντίστοιχο χρηματιστηριακό Κραχ του 1929».

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: «Κατσίκης: Πανέλληνες του Μυστρά και Πούτιν!!!»

Σύμφωνα με την εφημερίδα " ο ακαδημαϊκός – ιστορικός, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Οττάβας του Καναδά, με επιστολή του λαμβάνει ξεκάθαρη και ηγετική θέση...»

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Πιο εύκολες μετεγγραφές για φοιτητές ΑΕΙ-ΤΕΙ»

Η εφημερίδα γράφει ότι "διευρύνεται το εισοδηματικό όριο σχτις 36.000 ευρώ για μια τετραμελή οικογένεια και αυξάνεται στο 15% του αριθμού των εισακτέων ανά σχολή το ποσοστό μετεγγραφών. Δικαιούχοι οι επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων από το 2011 έως φέτος και υπό προϋποθέσεις και του 2010».

ΕΣΤΙΑ: «Ζητούνται νέοι εργοδότες»

Η εφημερίδα τονίζει ότι "οι περισσότεροι νέοι σήμερα ζητούν εργασία. Αλλά για να την εξασφαλίσουν, πρέπει κάποιος άλλος να δημιουργήσει τις θέσεις απασχολήσεως. Αυτό είναι το μεγάλο ζητούμενο για να απορροφηθεί η ανεργία».

Η ΑΥΓΗ: «Απεργιακός πυρετός στην Εκπαίδευση»

Σύμφωνα με την εφημερίδα "για απεργία από τις 16 Σεπτεμβρίου στα Γυμνάσια και Λύκεια ψηφίζουν χιλιάδες καθηγητές στις συνελεύσεις των ΕΛΜΕ. Σε 40 ΕΛΜΕ, 36 ψήφισαν υπέρ της απεργίας διαρκείας, 3 υπέρ των 48ωρων και 1 λευκό».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: "Μας ΕΚΤελούν με νέο δάνειο»

Η εφημερίδα γράφει ότι "το νέο δάνειο είναι έτοιμο και μένουν μόνοι οι επίσημες ανακοινώσεις. Μετά τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, δύο ακόμα αξιωματούχοι, ο πρόεδρος της ΕΚΤ Μάριο Τράγκι και ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, με δηλώσεις τους άνοιξαν τον δρόμο για μια νέα... βοήθεια προς τη χώρα μας».

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Αμεση απειλή απεργίας στα σχολεία»

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "προς πενθήμερη απεργία, λίγες ημέρες μετά το πρώτο κουδούνι στα σχολεία, οδηγούνται οι εκπαιδευτικοί. Οι συνελεύσεις των τοπικών συλλόγων ενώσεων καθηγητών (ΕΛΜΕ), που είχαν ολοκληρωθεί έως αργά το βράδυ συνέκλιναν σε απεργία στα γυμνάσια και λύκεια από τις 16-20 Σεπτεμβρίου».

Ο ΛΟΓΟΣ: "Η ανεργία σκοτώνει»

Σύμφωνα με την εφημερίδα "για κάθε 1% ανεργίας η αύξηση των αυτοκτονιών είναι 0,79% αλλά όταν η αύξηση είναι της τάξης του 3% στην ανεργία τα περιστατικά αυτοκτονιών κάνουν άλμα 4,45%, δείχνουν τα τελευταία στοιχεία».

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Λαϊκή επαγρύπνηση μπροστά στον πόλεμο στη Συρία»

Η εφημερίδα αναφέρει ότι "ΚΚΕ: Οξύνονται οι ανταγωνισμοί για το ποια χώρα, ποιο κέντρο, ποιο τμήμα του κεφαλαίου θα βγει πιο κερδισμένο και, όταν αυτοί οι ανταγωνισμοί δε λύνονται με άλλα μέσα, έρχεται ο πόλεμος, με θύματα πάντα τους λαούς».

ΤΑ ΝΕΑ: "Μετεγγραφές με μπόνους»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "την αύξηση του εισοδηματικού πλαφόν, ταυτόχρονα με την αύξηση του ποσοστού των μετεγγραφών ανά σχολή, αποφάσισε το υπουργείο Παιδείας. Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Κωνστ. Αρβανιτόπουλος, το κατά κεφαλήν οικογενειακό εισόδημα προκειμένου να έχει δικαίωμα μετεγγραφής ένας φοιτητής αυξάνεται από τις 7.500 στις 9.000 ευρώ»

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: "Κομμένη στα δύο η Θεσσαλονίκη»

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Χαλαρώνει ο «Τειρεσίας»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "ανάσα για χιλιάδες εμπόρους, βιοτέχνες και επαγγελματίες. Τίθεται σε εφαρμογή η συμφωνία με τις τράπεζες για δάνεια σε πελάτες με αξιόπιστο πιστωτικό προφίλ. Εκτός «μαύρης λίστας» 14.000 επαγγελματίες που είχαν εκδώσει ακάλυπτες επιταγές αξίας έως 5.000 ευρώ».

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Με πολλά ανταλλάγματα το τρίτο πακέτο βοήθειας»

Η εφημερίδα τονίζει ότι "τη στήριξη της Ελλάδας όσον αφορά την κάλυψη των δανειακών αναγκών τα επόμενα χρόνια αλλά και την περαιτέρω ελάφρυνση του δημοσίου χρέους προανήγγειλε χθες ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντέισελμπλουμ».

Keywords
Τυχαία Θέματα