Διαβάστε τους διαλόγους που «καίνε» το κύκλωμα ναρκωτικών

17:11 2/1/2013 - Πηγή: NewsBomb

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι των Αλβανών "εγκέφαλων" του κυκλώματος ναρκωτικών, στο οποίο εμπλέκονται αστυνομικοί.

Διαβάστε τους διαλόγους:

Διάλογος 1.

Ο Τζουλιάν Μπέγκο ο Γιάννης ή Γιώργος της σπείρας, σε τηλεφωνική συνομιλία επιχειρεί να νουθετήσει τον διοικητή του τμήματος δίωξης ναρκωτικών στο Βόλο, για να εξασφαλίσει ότι έγκλειστος Αλβανός-μέλος της σπείρας θα έχει ευνοϊκή ποινή.

Αλβανός εγκέφαλος σπείρας: Τη δουλειά πες τη δίνει ο Αλβανός από μέσα (ο έγκλειστος) που τον έχουμε πιάσει εμείς πες. Κι εκείνο αγοραπωλησία θα το κάνουμε. Κατάλαβες? Θα κάτσει κάποιος

με τα φράγκα στην καφετέρια και θα μας πούνε αυτοί τάδε δρόμο. Θα πάει ο Μήτσος τάδε δρόμο, θα τα φορτώσουν μπαμ-μπαμ εκεί έξω από τα Γιάννενα στα χόρτα που τα αφήνουν. Υπάρχει κι άλλο\ ένα στη Λάρισα (φορτίο ναρκωτικών). Να ξέρεις, με τρία κιλά. Υπολόγισε 6,5 χιλιάρικα το κιλό.

Τι να κάνω?, πες.(υποδεικνύει στον διοικητή δίωξης ναρκωτικών Βόλου). Οι κρατούμενοι που έχω πιάσει, αυτοί μου δίνουν τις δουλειές. Μην πεις τίποτα για μένα.

Διάλογος 2.

Αλβανός εγκέφαλος σπείρας (Τζουλιάν Μπέγκο) σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον διοικητή τουν τμήματος δίωξης ναρκωτικών Βόλου: Λοιπόν, είναι 80 κιλά μαύρου. Τα θέλετε? Ναι ή όχι? Πρέπει αύριο όμως. Θα συναντηθεί ο έμπορας ο ένας μαζί μου και με τον Μήτσο. Κι ο ένας θα πάει να φορτώσει εκεί που θα μας πει αυτός. Λεφτά? Άστο έχω εγώ επάνω μου. Έχω 76 χιλιάρικα, φτάνουν?

Διάλογος 3.

Συνομιλία συλληφθέντα αστυνομικού του τμήματος αλλοδαπών Θεσσαλονίκης με τον Αλβανό εγκέφαλο της σπείρας

Αστυνομικός: Άρχοντα, να σε πάρω εγώ από το άλλο τηλέφωνο.

Αλβανός: όχι, γιατί... με τα συνεργεία... και βρέθηκε το θέμα (ναρκωτικά) εδώ πάνω στην Αλβανία και θέλω να μου δώσεις μία γκαραντί. Τι γκαραντί μου δίνεις με τα παιδιά...?(αστυνομικούς) Από το τελωνείο μέχρι κάτω και τι λεφτά θες?

Αστυνομικός: Τώρα δεν μπορώ να μιλήσω. Θα σε πάρω το απόγευμα.

Αλβανός: Τώρα όμως είμαι με τους ανθρώπους στο τραπέζι γιατί κανονίζω να έρθουν από τα Γιάννενα με ελικόπτερο.

Αστυνομικός: Τώρα δεν μπορώ να σου μιλήσω. Θα σε πάρω το απόγευμα.

Διάλογος 4.

Συνομιλία συλληφθέντα αστυνομικού του τμήματος αλλοδαπών Θεσσαλονίκης με τον Αλβανό έμπορο ναρκωτικών.

Αστυνομικός: Εκτεθήκαμε και πρέπει να πάρουμε δουλειά, οπωσδήποτε, από πάνω (Αλβανία). Δεν ξέρω τι θα κάνεις. Μάθε κάτι από πάνω που κατεβαίνει (φορτίο ναρκωτικών). Να το πάρουμε γιατί εκτεθήκαμε ανεπανόρθωτα. Εκτεθήκαμε σαν υπηρεσία. Ψαχνόμασταν 10 μέρες. Δεν κάναμε τίποτα. Θα πρέπει να κάνουμε.

Αλβανός : Έχει πέσει το βάρος σε σένα.

Αστυνομικός: Έτσι, ακριβώς. Εμείς δεν θέλουμε να έχει κανέναν τόνο (ναρκωτικά).

Αλβανός: Θα μάθω και θα βάλω κι εγώ πάνω (ποσότητα ναρκωτικών)

Διάλογος 5.

Έμπορος: Μόνο κατοχή κάνε σε αυτούς στα χαρτιά έτσι, γενικά σε όλους κατοχή δεν κάναμε αγοραπωλησία, απλά κατοχή

Αστυνομικός: Πες μου εσύ... τι θες να γράψουμε.

Έμπορος: Κατοχή, κατοχή σε αυτόν, λίγο ξύλο, για να δώσουν καμιά δουλειά γιατί αυτός έχει πολλές δουλειές, αυτός που τα έχει πάρει επάνω του έχει πάρει πολλές δουλειές, πες δώσε καμιά δουλειά να φύγεις...πες... να φύγεις από τον ανακριτή.

Αστυνομικός: Εντάξει καλά, καλά λέω...

Πηγή: thesstoday.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα