«Δεν επιτρέπω να προσβάλλουν την ηθική μου υπόσταση!»

Για το περίφημο ντέρμπι του περσινού πρωταθλήματος μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, το σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά και για την καθημερινότητά του εντός κι εκτός επαγγελματικής διαιτησίας, μίλησε ο Δημήτρης Καλόπουλος.

Ο πρώην διαιτητής μίλησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» αναφερόμενος μεταξύ άλλων στην απόφασή του ν' αποσυρθεί από την διαιτησία

Αναλυτικά όλα όσα είπε

ο Δημήτρης Καλόπουλος:

Για τον τρόπο που έφυγε από την διαιτησία και το λάθος του βοηθού στο ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης»:

«Ο Δημήτρης ο Καλόπουλος ως άνθρωπος αισθάνεται πολύ περίεργα. Υπάρχει μια πολύ μεγάλη πίκρα γιατί ο τρόπος που έφυγα δεν ήταν αυτός που μου άρμοζε. Εγώ δεν είχα σκοπό να κάτσω στη διαιτησία μέχρι τα 45. Εγώ θα έφευγα μετά από έναν χρόνο. Εμένα με πείραξε όμως ο τρόπος που έγινε. Είναι λογικό να μην θυμάται κανείς κάποιο κραυγαλέο λάθος δικό μου. Σε εκείνο το παιχνίδι είχε ευθύνη ο βοηθός που ακύρωσε το γκολ του Παναθηναϊκού και έχει δίκιο ο Παναθηναϊκός σε αυτό. Από εκείνη τη στιγμή βρέθηκα κατηγορούμενος για λάθη μου δεν έκανα εγώ. Αυτό με ενοχλεί αφάνταστα».

Για το κατηγορητήριο που έχουν να κάνουν με τους στημένους αγώνες:

«Είναι ένα κατηγορητήριο στο οποίο εμπλέκονται 68 άνθρωποι. Μαζί με εμένα στο συγκεκριμένο κατηγορητήριο είναι άλλοι 15 άνθρωποι για τις ίδιες κατηγορίες».

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα