Δ. Αβραμόπουλος: Ομοψυχία και ενότητα για να ξεπεράσουμε την κρίση

Για μία από τις καλύτερες παρελάσεις που έγιναν ποτέ έκανε λόγο ο υπουργός Εθνικής 'Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, μετά το πέρας της στρατιωτικής παρέλασης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

«Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο τόπος, οι ένοπλες δυνάμεις είναι εγγύηση της σταθερότητας, της ασφάλειας, της ακεραιότητας της χώρας και της ανεξαρτησίας της» είπε ο κ. Αβραμόπουλος,

ο οποίος στάθηκε στην ανάγκη ενότητας και ομοψυχίας.

«Αυτή την ώρα η πολιτική τάξη της χώρας παίρνει τα δικά της μηνύματα από την ιστορία. Μας θέλει όλους ενωμένους μπροστά στην κρίσιμη αυτή στιγμή. Να ξεπεράσουμε την κρίση, να την αφήσουμε πίσω και να κοιτάξουμε πάλι με αισιοδοξία το μέλλον. Αυτό είναι το μήνυμα που μας στέλνει η ιστορία μας. Αυτό πρέπει να μεταφράσουμε εμείς σε πράξεις. Είναι κρίμα που αυτή τη μεγαλειώδη παρέλαση δεν την παρακολούθησε σύσσωμος ο ελληνικός λαός. Πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τα μικρά που μας χωρίζουν και να κοιτάξουμε μέσα σε πνεύμα ομοψυχίας και ενότητας το μέλλον. Να ενώσουμε δυνάμεις, να αντιμετωπίσουμε την κρίση. Να αφήσουμε πίσω οτιδήποτε μας έχει πληγώσει και να φτιάξουμε όλοι μαζί τη νέα Ελλάδα, μέσα σε πνεύμα ομοψυχίας και ενότητας» ανέφερε στη δήλωσή του.

Εκπροσωπώντας τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, που βρίσκεται εκτός Ελλάδας, ο βουλευτής του κόμματος Γιάννης Τραγάκης δήλωσε: «Μεταφέρω τις ευχές για τη διπλή γιορτή της εθνικής παλιγγενεσίας αλλά και τη θρησκευτική εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Ημέρα μνήμης και περισυλλογής, ημέρα διδαγμάτων. Να διδαχθούμε για την πίστη, για την εθνική αξιοπρέπεια και για την αυτοπεποίθηση. Δίδαγμα για εθνική ανάταση, δίδαγμα για οικονομική ανάκαμψη, δίδαγμα για πίστη και ελπίδα, για το μέλλον της χώρας».

Keywords
Τυχαία Θέματα