«Χειροπέδες» σε τρεις για απαγωγή 25χρονης

Στην σύλληψη δύο Ελλήνων, 51 και 45 ετών αντίστοιχα και ενός 23χρονου Αλβανού, με την κατηγορία της αρπαγής, εκβίασης και σωματεμπορίας 25χρονης Αλβανίδας, προχώρησαν άνδρες από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή της ΕΥΠ.

Συγκεκριμένα, οι δράστες απήγαγαν τη γυναίκα και με απειλές ότι θα σκότωναν την ίδια και το τεσσάρων ετών παιδί της την οδήγησαν σε μπαρ στην Ελασσόνα, όπου την ανάγκαζαν να εκδίδεται

σε πελάτες. Στη συνέχεια έστειλαν SMS στους γονείς της και ζητούσαν λύτρα 100.000 ευρώ, για να την αφήσουν ελεύθερη.Οι γονείς της κοπέλας κατήγγειλαν την υπόθεση στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και μετά από έρευνες εντοπίστηκε η 25χρονη στην Ελασσόνα και απελευθερώθηκε.

Οι αρχές συνέλαβαν τον 51χρονο ιδιοκτήτης του μπαρ, έναν ακόμα Έλληνα 45 ετών και ένα 23χρονο Αλβανό.Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για την εκβίαση, καθώς και μεγάλο χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Οι αστυνομικές αρχές βρίσκονται στην αναζήτηση ακόμη έξι ατόμων.

Keywords
Τυχαία Θέματα