Χάστε περισσότερες θερμίδες έξυπνα

Με μερικούς πολύτιμους κανόνες

Πρέπει να ξέρετε ότι με το να στερείτε το φαγητό από τον οργανισμό σας επιβραδύνετε τον μεταβολισμό σας καθώς το σώμα σας προσπαθεί να αντισταθμίσει τη μειωμένη λήψη τροφής ελαττώνοντας το ρυθμό με τον οποίο την καίτε. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο μεταβολικός σας ρυθμός να πέσει κατά 15-20%. Εάν κάνετε δίαιτα η καλύτερη στρατηγική είναι να μη λαμβάνετε ποτέ λιγότερες από 1.200 θερμίδες την ημέρα.

Τελευταίες έρευνες δείχνουν ότι ένα κιλό μυών καίει περίπου μεταξύ 28 και 100 θερμίδες τη μέρα ενώ ένα κιλό λίπους δεν καίει τίποτα. Όσο περισσότερο αυξήσετε

τη μυϊκή σας μάζα τόσο περισσότερη ενέργεια θα χρησιμοποιεί το σώμα σας και τόσο περισσότερες θερμίδες θα καίτε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Προσπαθήστε λοιπόν να εντάξετε 2 – 3 φορές την εβδομάδα στο πρόγραμμα γυμναστικής σας κάποιες ασκήσεις με βάρη. Είναι γνωστό πλέον πως τα χρόνια προβλήματα ύπνου επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο μεταβολίζονται οι υδατάνθρακες, με συνέπεια την αυξημένη πείνα και την επιβράδυνση του μεταβολισμού. Όταν προσπαθείτε να χάσετε βάρος η έλλειψη ποιοτικού ύπνου θα παρεμποδίσει την προσπάθειά σας.

Διαβάστε περισσότερα στις queen.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα