Μπλόκο στο «Ανοέτα» για Μπαρτσελόνα, 3-1 από Σοσιεδάδ (video)

Στους τρεις βαθμούς μακριά από την κορυφή και τη Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε η Μπαρτσελόνα που γνώρισε την ήττα – σοκ με 3-1 από τη Σοσιεδάδ στο «Ανοέτα».

Γνωρίζοντας πως η Ρεάλ Μαδρίτης νωρίτερα είχε επικρατήσει 3-0 της Έλτσε, η Μπαρτσελόνα, ήθελε μόνο τη νίκη για να μπορέσει να παραμείνει και αυτή στην πρώτη θέση μαζί με τη «βασίλισσα».

Παρόλα αυτά, τα βρήκε σκούρα στο «Ανοέτα» και γνώρισε την ήττα – σοκ με 3-1 και πλέον βρίσκεται στο κυνήγι της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο 32' ο Σονγκ με αυτογκόλ έβαλε τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ.

Η απάντηση από τους «μπλαουγκράνα» ήρθε γρήγορα με τον Μέσι να ισοφαρίζει στο 36'. Στο δεύτερο μέρος όμως, μόνο η Σοσιεδάδ υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο και στο 54' με τέρμα του Γκριεθμάν έκανε το 2-1 για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα, πέντε λεπτά αργότερα από τον Θουρουτούθα.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Μπράβο, Ζαλντούα, Γκονζάλεζ, Μαρτίνεθ, Χοσέ Άνχελ, Θουρουτούθα, Ελουστόνδο (92' Πάρδο), Μάρκελ, Κάναλες (84' Ανσοτέγκι), Βέλα, Γκρίεθμαν (74' Πριέτο).
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντέζ, Μοντόγια (73' Σάντσες), Πικέ, Μπάρτρα, Αντριάνο, Σονγκ (61' Φάμπρεγκας), Μπουσκέτς, Ινιέστα, Πέδρο, Μέσι, Νεϊμάρ.

Δείτε το βίντεο στο onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα