Αστέρας Μαγούλας: Δεν δικαιώθηκε για την ένσταση με Καλλιθέα

14:45 3/4/2014 - Πηγή: NewsBomb

Ως μη ασκηθείσα θεώρησε την ένσταση η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Football League.

Δεν είχε αίσια έκβαση για τον Αστέρα Μαγούλας τελικά η ένσταση που κατέθεσε για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Καλλιθέα. Η υπόθεση δεν εκδικάστηκε, με την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή να θεωρεί την ένσταση ως μη ασκηθείσα. Σχετικά με το τι είχε γίνει στο γήπεδο της Μαγούλας, ο Σίνισα Γκόγκιτς αντικατέστησε τον Σταύρου με τον Μουαγιέ με συνέπεια η Καλλιθέα να έχει 6

ξένους παίκτες στην ενδεκάδα, αλλά εκείνη τη στιγμή υπήρξε ολιγόλεπτη διακοπή στο ματς και άμεσα το τεχνικό τιμ των φιλοξενούμενων αντικατέστησε τον Γκαλάν με τον Χαϊκάλη, με τον ρέφερι να αναγράφει στο φύλλο αγώνα πως οι δυο αλλαγές έγιναν στο ίδιο λεπτό. Έτσι, στην Καλλιθέα δεν ανησυχούσαν για το τι μέλλει γενέσθαι και δικαιώθηκαν όπως αποδείχθηκε.

Αναλυτικά η σχετική απόφαση αναφέρει: «Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ, θεωρεί ως μη ασκηθείσα την ένσταση κατά του κύρους του αγώνα της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ (αγώνας της 16-30214 με ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ). Η εκδίκαση των υποθέσεων των ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ (αγώνας της 16-3-2014 με ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ), ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ (αγώνας 22-3-2014 με ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ)».

Πηγή: Οnsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα