Ας είναι το 2015 μια νέα αρχή για την Ελλάδα και όλους τους Έλληνες

00:07 1/1/2015 - Πηγή: NewsBomb
Με την ελπίδα το 2014 να ήταν η τελευταία χρονιά καταστροφής της χώρας, παράδοσης της λαϊκής και εθνικής κυριαρχίας της…

Να γυρίσουμε σελίδα και να στηρίξουμε την πατρίδας μας, βάζοντας για πάντα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, εκείνους που βάφτισαν την εξαθλίωση των Ελλήνων... σωτηρία της χώρας.

Εκείνους που οδήγησαν τα 2/3 του ελληνικού πληθυσμού να ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Εκείνους που έχουν αφήσει περισσότερους από 1.5 εκατομμύριο Έλληνες και Ελληνίδες χωρίς δουλειά.

Εκείνους που επέλεξαν να ρημάξουν τον μισθωτό και τον συνταξιούχο, τον μικρομεσαίο

και τον ελεύθερο επιχειρηματία για να κατορθώσουν στα χρόνια της διακυβέρνησής τους να αυξήσουν το πραγματικό χρέος της χώρας και σήμερα να μας πουλούν και το παραμύθι της ανάπτυξης.

Εκείνους που διέλυσαν το χώρο της δημόσιας υγείας, ξεπούλησαν τη δημόσια περιουσία και υποθήκευσαν το μέλλον των παιδιών μας...

Εκείνους που κάνουν τα πάντα για την εξυπηρέτηση συμφερόντων των τραπεζιτών, των μεγαλοεργολάβων και των καναλαρχών που έχουν τεράστιο μερίδιο συμμετοχής και ευθύνης για την καταστροφή του τόπου.

Εκείνους που ακόμα και σήμερα δεν έχουν βρει το σθένος, τουλάχιστον, να ζητήσουν συγγνώμη από τον ελληνικό λαό, για όλα τα δεινά που του έχουν προκαλέσει, αφού τα κόμματά τους είναι αυτά που μέχρι και σήμερα έχουν διαχειριστεί την περιουσία της χώρας και την τύχη των Ελλήνων.

Το 2014 ήταν για την Ελλάδα και την πλειονότητα των Ελλήνων μια ακόμη καταστροφική μνημονιακή χρονιά.

Μια χρονιά, στη διάρκεια της οποίας οι κυβερνώντες επεδίωξαν να ισοπεδώσουν τα πάντα στο βωμό της... χρηματοδότησης της χώρας, στην ουσία όμως των δανειστών αυτής, της Μέρκελ και της Λαγκάρντ, που συνέχισαν να πατούν επί... πτωμάτων κυβερνητικών, άβουλων ανδρών που κανένα «όχι» δεν τόλμησαν να πουν, για να τιμήσουν εκείνους που τους τίμησαν με τη ψήφο τους, αλλά ακόμα και εκείνους που διαφωνούσαν με την πολιτική τους.

Μα πάνω απ' όλα, τους πολίτες εκείνους που καθημερινά οδηγούνται στην εξαθλίωση και την καταστροφή, τη μνήμη ανθρώπων που έδωσαν τέλος στη ζωή τους μη αντέχοντας τη φτώχεια και τη δυστυχία, οικογενειάρχες που έφτασαν στο σημείο να μην έχουν πια τη δυνατότητα να προσφέρουν τα απαραίτητα στα παιδιά τους...

Το 2014 έφυγε και μαζί του παρέσυρε και την κυβέρνηση του «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ», αφού ως τέτοια μένει στην ιστορία η «παραφωνία» Σαμαρά - Βενιζέλου.

Η προκήρυξη των πρόωρων εθνικών εκλογών για την 25η Ιανουαρίου, λόγω αδυναμίας εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας από την προηγούμενη Βουλή, προσφέρει στους Έλληνες πολίτες τη δυνατότητα να αποφασίσουν εκείνοι για το μέλλον τους.

Μόνο που για να το πράξουν αυτό θα πρέπει, σε αυτή την προεκλογική περίοδο η οποία θα είναι και σύντομη και γεμάτη εντάσεις, οι αρχηγοί των κομμάτων που και πάλι θα διεκδικήσουν την ψήφο και την εντολή διακυβέρνησης, να μιλήσουν για πρώτη φορά τη γλώσσα της αλήθειας.

Της απόλυτης αλήθειας, δίνοντας ξεκάθαρες εξηγήσεις, αναλύοντας πλήρως και με κάθε λεπτομέρεια τα προγράμματά τους και ακούγοντας τις «φωνές» που χρόνια τώρα δείχνουν ένα δρόμο διαφορετικής προσέγγισης, για την αντιμετώπιση των υπαρκτών προβλημάτων.

Το 2015 μπορεί να αναδειχθεί ως ένα έτος πραγματικής «σωτηρίας» της Ελλάδας, αν το μήνυμα που θα σταλεί από τις εκλογές προς εκείνους που μας θεωρούν «πιόνια» και «εντολοδόχους» που εκπροσωπούν έναν λαό «βολεμένο» και «τεμπέλη», είναι τέτοιο που θα τους χαλάσει τη μαγιά της οικονομικής «εισβολής» στη χώρα μας.

Γι' αυτό και αποτελεί εθνικό χρέος του Αλέξη Τσίπρα προς τους Έλληνες, ως ο μόνος από τους Έλληνες πολιτικούς που δεν έχει συνδέσει το όνομά του με τη μαύρη ιστορία διακυβέρνησης του τόπου, να υπογράψει ένα συμβόλαιο «τιμής» με τον κόσμο.

Να μιλήσει έξω από τα δόντια σε αυτή την προεκλογική περίοδο, να αναπτύξει μέχρι τελευταίας γραμμής το πρόγραμμα διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, να απαντήσει και να δώσει εξηγήσεις στα μέχρι σήμερα υπαρκτά «θολά» σημεία των εξαγγελιών της Θεσσαλονίκης και να κάνει σαφείς και ξεκάθαρες τις προθέσεις του για την ύπαρξη ή μη Plan B, όποιο και αν είναι αυτό.

Οι Έλληνες έχουμε χορτάσει από τα ψεύτικα τα λόγια, τα μεγάλα και αυτό είναι βέβαιο ότι το γνωρίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Οπως είναι βέβαιο ότι γνωρίζει και πως η «αριστερή παρένθεση» που τόσο ακούγεται εδώ και καιρό ως σχέδιο των δανειστών για να «καεί» και το τελευταίο χαρτί ελπίδας των Ελλήνων, θα επαληθευτεί σε χρονικό διάστημα που και ο ίδιος δεν μπορεί να φανταστεί σήμερα, αν δεν φανεί συνεπής έναντι των πολιτών σε όσα υπόσχεται και θα υποσχεθεί το προσεχές χρονικό διάστημα, μέχρι τη διεξαγωγή των εκλογών.

Το Newsbomb εύχεται το 2015 να είναι μια νέα αρχή για την Ελλάδα και όλους τους Έλληνες...

Χρόνια Πολλά!

Keywords
Τυχαία Θέματα