Αρωγή Θεσσαλονίκης: Φιλανθρωπικό έργο ενόψει Πάσχα

Μια... εναλλακτική συλλογή τροφίμων με πολεμικές τέχνες και ασκήσεις αυτοβελτίωσης διοργανώνει η Αρωγή Θεσσαλονίκης την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Η εκδήλωση έχει ως στόχο τη συγκέντρωση τροφίμων για τις 40 οικογένειες που συντηρεί η Αρωγή Θεσσαλονίκης, ένα νούμερο που αυξάνεται συνεχώς λόγω της υπάρχουσας οικονομικής κατάστασης, καθώς και την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα προσφοράς και εθελοντισμού.Η είσοδος είναι δωρεάν και αντί εισιτηρίου θα δέχονται τρόφιμα και

είδη υγιεινής.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη σχολή Dojo (http://www.dojo-thessaloniki.gr/ ) την Κυριακή 30 Μάρτη, από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

«Μπορούμε και να συμμετάσχουμε αν θέλουμε!! Κάτι διαφορετικό ώστε να προσφέρουμε, διασκεδάζοντας και μαθαίνοντας πράματα για το σώμα μας!!» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση της Αρωγής Θεσσαλονίκης.

Ανάγκες σε είδη για την Αρωγή Θεσσαλονίκης : λάδι, ντοματοχυμούς, αλεύρι, ζάχαρη, όσπρια, γάλα εβαπορέ, παιδικές τροφές, αλάτι,ξύδι, πάνες Νο 4,5,6, πάνες ακράτειας xl, χαρτί υγείας, σαμπουάν, αφρόλουτρα

Στοιχεία Επικοινωνίας : http://arogithess.gr/ https://www.facebook.com/groups/arogithessalonikis/?fref=ts
Κα Κατερίνα Τσαμπά : 6973171377
Κα Δήμητρα Μάλλιου : 6947267416

Διαβάστε επίσης: Εγκαίνια στο Κοινωνικό Οδοντιατρείο του Δήμου Θεσσαλονίκης

Keywords
Τυχαία Θέματα