Απάντησε με επτάρα η Μπαρτσελόνα

Επική εμφάνιση από την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» όπου διέλυσε 7-0 την Οσασούνα αντιδρώντας από την ήττα απέναντι στη Βαγιαδολίδ την προηγούμενη εβδομάδα.

Στους τέσσερις βαθμούς μακριά από την κορυφή της Πριμέρα Ντιβιζιόν και τη Ρεάλ Μαδρίτης διατηρήθηκε η Μπαρτσελόνα, η οποία φιλοξενώντας την Οσασούνα φιλοδώρησε την αντίπαλό της με επτά τέρματα για να φτάσει στη μεγάλη νίκη με 7-0.

Μόλις στο 18’ ο Μέσι άνοιξε το σκορ για τους «μπλαουγκράνα» για να γίνει το 2-0 από τον

Σάντσες στο 22’. Η συνέχεια, ήταν ανάλογη για τους «μπλαουγκράνα» και στο 34’ ο Ινιέστα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο 63’ ο Μέσι έγραψε ιστορία. Αυτό γιατί κάνοντας το 4-0, έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Μπαρτσελόνα! Έτσι, με τον ενθουσιασμό που υπήρξε στη συνέχεια οι Καταλανοί έφτασαν και σε άλλα τρία τέρματα.

Στο 78’ ο Τέγιο ένα λεπτό μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο έκανε το 5-0, με τον Μέσι να πετυχαίνει το 25ο του χατ-τρικ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα στο 88’. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Πέδρο.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντέζ, Ντάνι Άλβες, Μπάρτρα, Μασεράνο (81’ Αντριάνο), Ζόρντι Άλμπα, Τσάβι (61’ Σονγκ), Μπουσκέτς, Ινιέστα, Σάντσες (77’ Τέγιο), Μέσι, Πέδρο.
ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Αντρές Φερνάντεζ, Οϊέρ, Λοτιές, Αρίμπας, Νταμιά, Λόε, Σίλβα, Σεγιούδο, Τόρες (70’ Πουνιάλ), Αρμεντέρος (62’ Λομπάτο), Ριέρα (83’ Ακούνα).

Πηγή: Οnsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα