Αναζητείται 23χρονος κλέφτης στον Πύργο

21:41 9/1/2014 - Πηγή: NewsBomb

Εξιχνιάστηκε η προχθεσινή ληστεία σε βάρος ενός 88χρονου στον Πύργο και συνελήφθησαν, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας 30χρονος άνδρας και μια 24χρονη γυναίκα, Έλληνες και οι δύο και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, για ληστεία κατά συναυτουργία.


Την ίδια κατηγορία αντιμετωπίζει και ο 13χρονος αδερφός της 24χρονης, ο οποίος αναζητείται από τις Αρχές.

Το περιστατικό συνέβη προχθές το απόγευμα, όταν σύμφωνα με την Αστυνομία, οι τρεις δράστες πήγαν στο σπίτι του 88χρονου θύματός τους, στο οποίο έμενε με την 57χρονη κόρη του, στον

Πύργο.

Όταν ο παθών άνοιξε την πόρτα, ο 30χρονος, αιφνιδιάζοντάς τον με τη χρήση σωματικής βίας, ακινητοποίησε τον ίδιο και την κόρη του, ενώ ο 13χρονος έκλεψε το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ και μία τσάντα με διάφορα προσωπικά έγγραφα και... εξαφανίστηκαν.

Για το περιστατικό έγιναν αναζητήσεις, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, με αποτέλεσμα τη σύλληψη του 30χρονου λίγη ώρα αργότερα.

Σε έρευνα σε καταυλισμό, χθες το πρωί, εντόπισαν και την 24χρονη, η οποία είχε περιφερειακό ρόλο στη ληστεία και την συνέλαβαν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού τους συνεχίζονται. Την προανάκριση κάνει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου.

Keywords
Τυχαία Θέματα